hocam seçkin deyilsen rankın beli olmuyor düz oynuyorsun 250 tl verip alman lazımYaklaşık 12 eldir rank kazanıyorum hâlâ rank atlamadım. Bu oyunun rank sistemi çok ilginç.
Rank Atlamak Kolay Değil ki zaten knka baya oynaman lazım ve maçtaki skoruna baglıYaklaşık 12 eldir rank kazanıyorum hâlâ rank atlamadım. Bu oyunun rank sistemi çok ilginç.
hacı bende aynı şeyleri yaşıyordum oynarken 30 dan aşağı adam vurmazdım tüm maplarde de oynardım atmıyor öyle bazen tıkanıyorYaklaşık 12 eldir rank kazanıyorum hâlâ rank atlamadım. Bu oyunun rank sistemi çok ilginç.
seçkinmişseçkin değilsen oynaman boşuna hocam seçkin istiyor artık
seçkinimseçkin değilsen oynaman boşuna hocam seçkin istiyor artık
oyunu 5 yıll önce aldımhocam seçkin deyilsen rankın beli olmuyor düz oynuyorsun 250 tl verip alman lazım
knk havuzda olmayan map çok diyer maplri bilmiyomkanka tek mapta takılı kalma mirage gir dust dir sonra baska maplara gir bunu tekrarla sürekli olmadı yüksek ranklarla anlaşıp boost yap
her maç en az 2 edom oluyoroyun icinde aldıgınız yıldızlar yani puanlar cok önemli maç kazanmış olabilirsiniz ama 0 vurup kazanan insanlarda var.
emin ol değilusta cs rank sistemi valoninkinden bile kötü
bundan önce çok kolay atlıyodum bende anlamadım valve mail atcamRank Atlamak Kolay Değil ki zaten knka baya oynaman lazım ve maçtaki skoruna baglı