Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer bilgisayarın çok kötüyse ayarları en kötüye çek hepsinde ve config indir çöp pc config olarak geçiyo genelde config kurulumu biliyorsundur zaten bilmiyosan araştırabilirsin
Bilgisayarını en yüksek performansa çekip ekran kartını da yüksek performansa ayarlayıp. Cs go için giriş kısmında video yu devre dışı bırakabilirsin. (cs go oyun içi ekran kartı ayarlarını söylemiyorum) zaten yaparsın.
brom öncelikle oyun ayarlarını 4:3 de 1024 çözünürlükte oynamanı tavsiye ederim sonrasında masa üstü temizliği yapmanı masa üstünde kısayollar falan olmasın ve arkası düz renk ya da windows arka planı olursa senin için 3 4 fps fark olur sonrasında amd hakkında bilgim yok ama nvdia için masa üstüne sağ tıklayıp nvdia denetim masasını açıp ordan 3b ayarını kısıp cs go yu bulup özel ayarlar yapabilirsin ve senkranizasyonlar hariç diğerlerini kapalı ya da performansa almanı öneririim bir cfg bul hellian tv diye birinin cfg si mevcut ben uzun bir ara onu kullandım ve regedit den gereksiz dosyaları sil senin bilgisayarında olup haberin olmadığı bir sürü önceden indirilmiş program var denetim masasında gözükmez bu programlar ve iyi oyunlar
ayarları düşüğe çektiğin halde artmıyorsa fps boşuna başka şeylere uğraşma derim unlost fps düşürme filan hep boş işler işe yaradıkları yok gerisi ekran kartında.
csgo yu değil ilk olarak bence bilgisayarımı nasıl hızlandırırım diye araştır çünkü yavaş bir bilgisayarda zaten otomotikmen cs de kasar orta düzeyde bir bilgisayarın varsa en azından arkada discord açıkkan cpu yemeyen fps drop olmuyorsa yani ara ara youtube da belirli basit şeyler var ama işini en azından görür ayrıyetten hard disk in kaç gb ise örneğin 1000gb lık bir hard diskin varsa 500 gb böl yarıya d diskine yükle bütün oyunlarını vs böylelikle disk alanı ne kadar boşsa o kadar oyunları orta düzeye de çeksen en azından rahat oynarsın oynatır yani eğer çok kötüyse hala ayarlarını en düşüğe çekersin oynarken arka planda cpu yiyen çok yüklü programlar varsa kapatmanı öneririm tavsiyem budur. Umarım işine yarar...