LoL GTX 1060 sistemde FPS nasıl yükseltilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Sistemim:
  • GTX 1060.
  • i7 7700.
Bu sistemde LoL'de 120 FPS alıyorum. Bunu nasıl yükseltebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende ryzen 5 1600x ve gtc 1060 6 gb var 120 fps benvce sıkıntı yok eskiden bazen benımde tflerde 90 100 e kadar düştü lolden kaynaklı bu durum sonra degıstı sabit 120 ise sıkıntı yok diger oyuunlara bakmalı ve düşükte oynamalsın

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Unlost fps videosunu izle 200 gorursun

Çik çik CİCİK
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows güç seçeneklerine girip performansı yükseğe alabilirisn nvidianın ayarlarına girip de performansı seçebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamlar, öncelikle ekran kartı sürümünü kontrol et ardından open gl ve direct x güncelle,oyundaki grafik ayarlarıyla oynayabilirsin onun dışında arkaplanda güç harcayan uygulamaları kapatabilirsin.

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
Oyun grafiklerini düşür, performans ayarlarından özele çekip gerekenlere tik koy gerisine karışma.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bilgisayarın bütün performanslarını maxa al

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkes bomboş mesaj kasmak için mesaj yazmış.kardeşim Lol işlemci tabanlı bir oyun o yüzden ekran kartının pekte bir önemi yok.işlemci upgrade yapmadan alabileceğin max fps o şekilde malesef :(

Üye
2 HİZMET YILI
Bu sistemde daha fazlasını almak için grafiklerden baya bir ödün vermen gerekir masaüstünde sağ tıklayarak intel grafik ayarları kısmından halledebilirsin.

Üye
2 HİZMET YILI
fps arttırma ayarlarını oyun içindende yaptıysan pek bir yol yok

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1060 6 gb ise yeterli bir sistem tek tavsiyem güvenilir modifiyeli bir windows ve ekran kartı için tweak ayarları yapmandır farkı hissedeceksin

Cipi Capa Cİpi Capa
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ayarlar ile ilgili oldugunu dusnuyorum dikey senkirazyon vb

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben de unlost izleyerek yapmıştım işe yarayabilir. Bende işe yaradı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bende ryzen 5 1600x ve gtc 1060 6 gb var 120 fps benvce sıkıntı yok eskiden bazen benımde tflerde 90 100 e kadar düştü lolden kaynaklı bu durum sonra degıstı sabit 120 ise sıkıntı yok diger oyuunlara bakmalı ve düşükte oynamalsın

Donator
Ödüller
3
2 HİZMET YILI
Sıkıntılı kart 1050-1060 en son overclock yapmıştım çözum bulamayınca istersen araştır.Ama benim yaptığım afterburner'ın kendi önerdiği ayarlardaydı

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Merhaba! League of Legends gibi bir oyun, sisteminize fazla yük bindirmeyen bir yapıya sahip olduğu için, bazı optimizasyonlarla FPS'i artırabilirsiniz. İşte birkaç öneri:

1. **Oyun içi grafik ayarlarını düşürmek**: Gölgeleri, efektleri ve diğer grafik ayarlarını minimuma çekmek, FPS'i artırabilir.

2. **NVIDIA Denetim Masası Ayarları**:
- **Performans modunu seçin**: NVIDIA Denetim Masası'ndan "3D Ayarlarının Yönetilmesi" kısmına gidip, "Güç yönetim modu" seçeneğini "Maksimum performansı tercih et" olarak ayarlayın.
- **V-Sync'i kapatın**: Bu, ekranın yenilenme hızıyla ilgili sınırlamaları kaldırarak daha yüksek FPS elde etmenizi sağlar.

3. **Arka plan uygulamalarını kapatmak**: Oyun sırasında gereksiz programları kapatarak işlemci ve RAM kullanımını düşürebilirsiniz.

4. **Sürücü güncellemeleri**: Grafik kartınızın en güncel sürücülerini kullanmak, performans artışı sağlayabilir.

5. **Windows optimizasyonları**:
- Oyun Modu'nu açın.
- Arka planda çalışan gereksiz uygulamaları devre dışı bırakın.
- Windows'un en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun.

6. **Monitör yenileme hızını ayarlamak**: Monitörünüz 60 Hz ise, FPS'niz de sınırlanabilir. Yüksek FPS için 120 Hz veya üzeri bir monitör düşünmek faydalı olabilir.

Bunların dışında, **RAM yükseltmesi** ya da **daha güçlü bir GPU** gibi donanımsal iyileştirmeler de FPS'inizi artırabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...