CS:GO'da nasıl aimimi geliştirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cs:go nasıl aim geliştire bilirim seri?
en seri şekilde bile dediğin zaman bile en azından 1-2 ay gerekir dostum bunun içinde antrenman yapmalısın sürekli maksat mouse dpı ayarına alışasın zaten en önemli şey o ha yok eğlenerek yapmak istiyorum bunu diyorsan 1 yıl kadar hiç durmadan 5-6 saatini göm global bile olursun ha tabii 1-2 ay antrenman yaparak global olamazsın kib :)

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
aimlabda çok fazla süre geçir hocam bu iş direkt olcak birşey değil zaman ve emek gerektiriyor birazda hile xd

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
mous ve mous pad onemlı bılekten mı koldan mı oynıycaksın onemlı mous sensıtıvty ayarların onemlı elıne gore surek lı adamlara aım almayı calısmalısın bu sekılde gelıstıre bılırsın bunları yap gerısı kendısı gelıcektır

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
atölyeden crosshair tercihin cok önemli özellikle

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk aimlab inidirebilirsin yada atölye haritalarında geliştirebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam ben oynadım zamanlar aimbotz de kademeli çalışmalar yapıyordum çok katkısı oluyordu tavsiye ederim

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI

bunu denemelisin kardeşim. Çok işe yarıyor göreceksin

Uzman Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
CS:GO'da aiminizi geliştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Crosshair ayarları: Crosshair ayarları, nişangahın ne kadar büyük veya küçük, ne kadar hareketli veya sabit olduğu gibi faktörleri içerir. Crosshair ayarlarınızı düzenleyerek size en uygun olanı bulabilirsiniz. Örneğin, crosshair'in renk, boyut, kalınlık veya şekil gibi özelliklerini değiştirerek kişiselleştirilebilirsiniz.

• Aim antrenmanı: Aim antrenmanı yaparak aim yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Aim antrenmanı yapmak için Valve tarafından sunulan "Aim Botz" gibi antrenman haritalarını kullanabilirsiniz. Bu haritalarda, hareket eden veya sabit hedeflere nişan alabilir ve nişan alma becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

• Duvar çalışmaları: Duvar çalışmaları aim antrenmanına benzerdir, ancak daha fazla gerçekçilik sunar. Duvar çalışmaları haritalarında, çeşitli engellerin ardındaki hedeflere nişan almanız gerekir. Bu, oyun içinde gerçek hayatta karşılaşabileceğiniz durumlara benzer ve aim yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olur.

• Rekabetçi maçlar: Rekabetçi maçlar, aim yeteneklerinizi geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Rekabetçi maçlar oynayarak, gerçek oyunculara karşı oynama deneyimi kazanabilirsiniz. Bu, aim yeteneklerinizi ve reaksiyon zamanınızı geliştirmenize yardımcı olur.

• Doğru donanım: Aim yeteneklerinizi geliştirmek için doğru donanım önemlidir. Özellikle mouse ve mousepad seçimi, aim yeteneklerinizi etkileyebilir. Daha yüksek DPI'ye sahip bir mouse veya daha büyük bir mousepad, aim yeteneklerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir.

• Video izleme: Profesyonel oyuncuların oyun videolarını izleyerek aim yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Bu videolarda, profesyonel oyuncuların aim tekniklerini, crosshair hareketlerini ve nişan alma taktiklerini öğrenebilirsiniz. Bu taktikleri kendi oyununuzda kullanarak aim yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.
Tabiki her şey senin azmine bağlı.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
dostum youtuberları izle, atölyede elini ısındır, ölüm maçında hünerlerini sergile.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aimlab kullanabilirsin ama sürekli kullan her gün antrenman yap geliştiğini görüceksin

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Atölyede güzel mapler var hangisi seversen oradan başla başka programları kullanıp aim geliştirme aimlab gibi oyun içinde öğren

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...