1000 övgüye gerek yok. Övgü atacak hesapları biz belirleyeceğiz kaç tane istiyorsak 15 20 30 vs. Ama powerhell bende çalışmıyor o yüzden program şeklinde olana ihtiyacım var varsa eğerVarsa Cok iyi olur bi oyuncuya 1.000 övgü atamazlar diye düşünüyorum cs go da
npm hatasının çözümü için node js'yi indiriceksin başka hangi hatalar var
onu nereye atacaznpm hatasının çözümü için node js'yi indiriceksin başka hangi hatalar var
setup mış tamamnpm hatasının çözümü için node js'yi indiriceksin başka hangi hatalar var
bunu microsoft shell'e yazdığında diyorsa node js eksiktir onuda yüklüyceksinnpminstall : The term 'npminstall' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or operable progra
m. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try again.
At line:1 char:1
+ npminstall
+ ~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (npminstall:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException
bu hatayı aıyoruz
Post automatically merged:
onu nereye atacaz
Takımına hile gelmesini önlüyorsun güven faktörünü yükseltiyorsunövgü botu ne oluyor ?
eyw oldu bu hatayı geçtik umarım gene karşıam sıkıntı çıkmazbunu microsoft shell'e yazdığında diyorsa node js eksiktir onuda yüklüyceksin
yazdıklarımı gördünmü hocam yardım edermisinnpm hatasının çözümü için node js'yi indiriceksin başka hangi hatalar var
bildiğim kadarıyla overwatch ban yeme olasılıgını azaltıyor ovguler,övgu botuda ovgu verıyorövgü botu ne oluyor ?
aynen trust factorü arttırıyorbildiğim kadarıyla overwatch ban yeme olasılıgını azaltıyor ovguler,övgu botuda ovgu verıyor
Güvenlik Faktörüne etkisi olan bir şey her kişi seni bir kere övebiliyor bot olduğunda farklı hesaplardan sana belli bir övgü veriyor buda güvenlik faktörünü etkiliyor.övgü botu ne oluyor ?
node.js yi yükledikten sonra aynı hatayı alıyorum kalıyorum işte ileriye gidemiyorum ustam ben de aynı yerdeyimeyw oldu bu hatayı geçtik umarım gene karşıam sıkıntı çıkmaz
tararken sıkıntı oldu bu sefer
Ekli dosyayı görüntüle 28848
yazdıklarımı gördünmü hocam yardım edermisin
Ben node.js'yi indirdim powershell ile deniyorum ama aynı yerde kalıyorum ben denode.js yi yükledikten sonra aynı hatayı alıyorum kalıyorum işte ileriye gidemiyorum ustam ben de aynı yerdeyim
Övgü Botu Kendi Profilinde Gozuken OverWatcha Zor Duşmeni Saglayan Ve Havali Gorunduguövgü botu ne oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?