Hourbooster bende yok da bu powershell penceresi açıkken npm install yazdığımız esnada cs'nin açık olması mı gerekiyor ?Hourbooster 'ı kapatıp denermisin.Övgü atması için program csgoyu çalıştırıp atıyor bilgisayarında.Hourbooster açıkken açılamıyor maalesef.
bende hourbooster açık değil aynı ekranda kalıyorum bu hatada yani.eyw oldu bu hatayı geçtik umarım gene karşıam sıkıntı çıkmaz
Post automatically merged:
tararken sıkıntı oldu bu sefer
Ekli dosyayı görüntüle 28848
yazdıklarımı gördünmü hocam yardım edermisin
Hayır kapalı olması lazım.Hourbooster bende yok da bu powershell penceresi açıkken npm install yazdığımız esnada cs'nin açık olması mı gerekiyor ?
Sen biliyorsan yardımcı olabilir misin ? Ben de üstteki ekranda takılıp kalıyorum o hatadaHourbooster 'ı kapatıp denermisin.Övgü atması için program csgoyu çalıştırıp atıyor bilgisayarında.Hourbooster açıkken açılamıyor maalesef.
Tamam şefim işte bende hourbooster yok zaten ama o hatada kalıyorum https://memoryhackers.org/attachments/1581251384943-png.28848/Hayır kapalı olması lazım.
hour booster kasmıyor zaten oyunu durdurmuştumHayır kapalı olması lazım.
tümden kapadım hala aynıMaalesef hatanın sebebinden emin değilim ne söylesem nafile.
ustam sen çalıştırabildin mi bu övgü botunuBende 150 tane hesap var 150 tane övgü atabilirim elinizde steam hesabı olan varsa atsın özelden ona göre övgü atayım![]()
Tabiki çalıştırdım kaçarmı bendenustam sen çalıştırabildin mi bu övgü botunu