Teşekkür ederim bunun için yeni konu açmak istemedim Sbyte a gelen güncellemeyi ben nasıl indireceğim otomatik güncelliyor mu yoksa silip tekrar mı indirmem lazım1. Hile detectse hemen ban yersin.
2.forumdaki steam wiper i kullanıp log ları temizlersen ban yemeyeceksindir.
3. Hilenin korumasının geçilmesi lazımki buda senelerdir olmadı zamanın neler getirecegi bilinmez.
Nasıl güncelleyeceğimi de anlatabilir misin1. Hile VAC Tarafından Yakalandıysa 24 saat İçerisinde banlanırsın ve Profilinde VAC Yasaklanması Olarak Gözükür Buda Hilenin Suçu Olur.
2.Harkawın dediği Gibi Bütün Hile kalıntılarını silersen ban yemezsin
3.sByte Hergün güncellenen bir hile güncel halini kullanmaz isen ban yiyebilirsin onun dışında güncel halinin detected olması biraz zor bi durum
Tabii ki mesela bugün indirip kullandın kullandıktan sonra hileyi sil gerekirse kalıntılarınıda temizle yarın kullanacağında yarın tekrar indir böylece hile sürekli güncel kalacaktır.Nasıl güncelleyeceğimi de anlatabilir misin
Otomatik güncelleniyor. Yeniden indirilmesi gerekirse Hilenin konusundan takip edebilirsin.Teşekkür ederim bunun için yeni konu açmak istemedim Sbyte a gelen güncellemeyi ben nasıl indireceğim otomatik güncelliyor mu yoksa silip tekrar mı indirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?