Cs go ban sistemi hakkında soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
3 hesabımda da sbyte kullanıp ban yedim sadece biri 1400 küsür saatti, diğer 2 hesabım 500 küsürden sonra ban yedi. Yaklaşık 1 yıl geçti. Artık sbyte kullanmayacağım. Şimdi bir hesap açtım, temiz oynamak istiyorum ve prime almak istiyorum ancak daha önceki vac banlarımdan dolayı bu hesabım hile kullanmadığım halde ban yeme ihtimali var mı? Veya diyelim ki 1-2 el de hileyle oynadım diyelim, uı silsem bile daha sonradan Vac yeme gibi bir durum söz konusu mu?

Genel bir açıklama çok iyi olur. Çeşit çeşit sorularla canınızı sıkmak istemiyorum.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Şimdi bilgisayarındaki vac kalıntılarını temizlemen lazım bunun için sitede program mevcut bakabilirsin ve hiç bir şekilde bu hesaba eski vaclı hesaplardaki bilgileri girme yeni olsun hepsi ve 1 2 el atayım demişin eğer o maç yakalanırsan yersin yada dosyalardan belli olur yersin o yüzden açmanı tavsiye etmem bu dediklerimi yaparsan temiz başlangıç yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ban yememek için aimbot falan kullanma sadece wallhack kullan ve hile olduğunu o kadar belli etme

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Vac ban nezaman yiyeceğin belli olmaz bu gün hile acarsın 1 ay sonra ban yersin veya anında bu tamamen şans bence hile açmadan oyna.

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
log clear kullan sitede bulunuyor. steamappsdan userdatanın içindekileri sil sonra hile varsa hileleri sil temiz bir şekilde girersen ban yemezsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Genelde oyun hilelerinde aimbot aktif ettiklerinde ban riski oluyor kimi hilelerde (ban risk!) Tarzi kelimeler yazar eger acarsan ama acma derim kendini hileyim diye diger oyunculara belli ettirmemeye calis.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sen işini garantiye alıp temiz bir format atıp hilesiz devam edersen prime hesap alıp hiç birşey olmaz.

K miK
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
csgo doyasısana enjekte etiğin an sisteme düşüyorsun kaçışın yok silsende oyunu kaldırsanda hesab gg legıt diye bişey yokdur bana gore csgo sistemi saçma gorunsede himin hile kulandığını çk net şekilde bilip susuyor para kazanmak için yani ne yaparsan yap hile kulanan insan ban yer ya owerwocdan ya vac ban

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Enjekte olmayan bi hile kolay kolay ban yedirmez bu yüzden kaliteli hileler paralı

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
csgo doyasısana enjekte etiğin an sisteme düşüyorsun kaçışın yok silsende oyunu kaldırsanda hesab gg legıt diye bişey yokdur bana gore csgo sistemi saçma gorunsede himin hile kulandığını çk net şekilde bilip susuyor para kazanmak için yani ne yaparsan yap hile kulanan insan ban yer ya owerwocdan ya vac ban
nası legit diye birşey yoktur kanka benim ark her el mevlana ile global oldu prime olduğu madalyalı olduğu halde ow suan calısmıyo diye düşünüyorum ama ilerde patlayabilir hesapları bilmiyorum bi anda vac yiebilir öyle bi dalga var

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Knka telefon numarasi ayni olmasın direk VAC yersin.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
bence yersin hic hile kullanma kullanacaksan banlanma riskine hazırla kendini fazla üzülme sonra

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Seçkin hesapta kullanma derim rapor ederlerse ban yeme ihtimalin yüksek başıma gelmişti

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Owerwatch dikkat et seçkin hesap banlanmaz diye bişey yok temizce oynamak istiyosan steamde logları temizle gerekirse

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
her hesap birbirinden bağımsız daha önce hile kullandın diye yeni hesabın ban yemez, hile açarsan ban yer tabi o ayrı :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşım hiç hile açmadığı hesabında eskiden başka hesapta açtığı hile yüzünden ban yemişti. sonra bilgisayarı yeniledi

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Ban yememek istiyosan belli etmemen gerek eskiden ban yediysen ve yeni hesap kurduğunda eskiden yediğin ban yüzünden ban yeme ihtimalinde yok diye biliyorum

Oberkommissar
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Çok fazla CS:GO ile hileli geçmişim var piyasaki neredeyse tüm hileleri biliyorum hepsini aldım kullandım ve kadar sürede ban atıyor bildiğimi düşünüyorum. Format atmadan kesinlikle bir Prime alma. Eğer bir hile kullandın sonrasında normal bir şekilde oynamak istiyorsan bikere o hile senin Steam VAC Profiline inject oldu ve o hook'u kullanan tüm hileler VAC dalgasında patlayacak.

Hook nedir?
Hook hileler için bir çekirdek gibi bir şeydir. Oyuna bağlantı kurabilmek için hile yazılımları hook'a ihtiyaç duyarlar ve hile yazılım piyasasında belirli hooklar vardır. Çok yetenekli Coderlar kendi hooklarını yaratabilirler tabii. Bazı hileler aynı hookları kullanır bu arada buna dikkat etmen lazım hile seçerken ki konumuz bu değil.

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
aimbot ban atıyor aimbotu kapatın öyle hile açıp oyunayın belli de etmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...