CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
İyi fikirmiş. Yakın zamanda üzerinde çalışmay başlayacağım OpenGL tabanlı bir hilenin...beyler windows 7 için cs 1.6 hack arıyorum bayagıdır ama bulamadım bıraz yardım edebılırmısınız?? windows 7 ye olması lazım dıger wındows sıstemlerınde olursa benım bılgısayarımda olmuyor onerınız varmıdır ? sımdıden tesekkurler...
var ama çok kolay odadan atıyorlar eski hileler sonuçta sitede var mı bilmem ama internette bolca varbeyler windows 7 için cs 1.6 hack arıyorum bayagıdır ama bulamadım bıraz yardım edebılırmısınız?? windows 7 ye olması lazım dıger wındows sıstemlerınde olursa benım bılgısayarımda olmuyor onerınız varmıdır ? sımdıden tesekkurler...
kardeş open gl tabanlı bı hıle yaparsan oyundan atıyor gırmıyorda haber verıyım sımdıden sanaİyi fikirmiş. Yakın zamanda üzerinde çalışmay başlayacağım OpenGL tabanlı bir hilenin...
bildiginiz varsa windows ultımate 7 ye ozel yazabılırsınız benım bulduklarım calısmıyor hep csduragı ındırecegımvar ama çok kolay odadan atıyorlar eski hileler sonuçta sitede var mı bilmem ama internette bolca var
dostum ben kullanmıştım 3-5 el çalışan var biraz karıştırırsan bulabilirsinyazabılırsınız benım bulduklarım calısmıyor hep csduragı ındırecegı
Biz de başka bir yol buluruz. OpenGL tabanlı hile için oyunun ayarlarından oyunu opengl olarak ayrlarsan belki atmayabilir.kardeş open gl tabanlı bı hıle yaparsan oyundan atıyor gırmıyorda haber verıyım sımdıden sana
orasını bılemem ama software ıcın yapsan daha uygun olur gıbı dusunuyorum.Biz de başka bir yol buluruz. OpenGL tabanlı hile için oyunun ayarlarından oyunu opengl olarak ayrlarsan belki atmayabilir.
odadan atmıyor mucs 1.6 zeroware denedinmi ?
cold hack gibi
çok teşekkürler adamsın
linkini atarmısıncs 1.6 zeroware denedinmi ?
cold hack gibi
Biraz açıklarmısın ?counter 1.6 nın kendi hile kodları var hiç indirmene gerek kalmıyo h tuşuna bas hileler gelir
yada e tuşunabas orada kodları yaz youtubede detaylı bulursun
Biraz açıklarmısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?