CS2 VAC ban ne kadar sürüyor?

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Galiba ilk yediğimizde 3 saat > 20 saat > 3 gün > 7 gün > 30 gün > 180 gün > sınırsız şeklinde işliyor diye biliyorum. Yoksa sınırsız mı? Değerli hesabım var. Açmaya değer mi? Yani ilk yasaklamada sınırsız VAC ban yer miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim tecrübelerime göre direk ban yiyorsun saatlik yiyeceğini zannetmiyorum hile kullandıktan sonra

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
VAC ban sınırsızdır ve profil kısmında herkese açık bir şekilde yazıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vac ban sınırsız ama takım arkadaşlarını vurursan, çok fazla takımdan adam attırırsan ilk başta 30 dakika sonra 24 saat sonra 2 gün diye uzayıp gidiyor.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Global cloowdown olursa 180 gün ama Vac ban olursa feriştahı gelse açamaz

Üye
1 HİZMET YILI
doğru yazmışsın ama onar vac ban olmuyo çok vac sınırsız ama hwid değil

Üye
1 HİZMET YILI
1500 günlük 500 350 ve 57 günlük vac banlı hesaplarım var hiçbiri açılmıyor kardeşim haberin olsun sadece valve yanlış ban atarsa kalkar onuda zaten çoğunlukla valve fark edip açıyor

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yan hesaptan 3 saat yedim? Sonra 20 yedim şuan 3 gün galiba ikimizden birisi hatalı.
Güncelde doğrusu bu. Karşı takımdan birisi hile açmıştı ardından ark ekledim görüştük konuştuk. Vac ban yediğini fakat 20 saati kaldığını ardından tekrar oynayabileceğini söyledi. Fakat bu direkt VAC olmayabilir. O verilen süreler senin hile olup olmadığını incelemeleri için gereken süre olup bu işlem boyunca da seni seçkin maçlardan uzak tutmak istiyor olabilirler.

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaş VacLive yakalanıyor hileden dolayı anladığım kadarıyla onlarında bir seviyesi mevcut.
1. Seviye 30 DK
2. Seviye 24 Saat
3. Seviye 7 Gün
4. Seviye 15 Gün
5. Seviye 181 Gün (6 Ay)
Not: Eğer Cooldown seviyesini düşürmek ve sıfırlamak istiyorsanız 35 gün boyunca CS2'ye kesinlikle girmemeniz gerekiyor. 35 Günün sonunda girdiğinizde Cooldown sıfırlanıyor.

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yan hesaptan 3 saat yedim? Sonra 20 yedim şuan 3 gün galiba ikimizden birisi hatalı.
Vac ban yani Valve'ın hile önleyici uygulamasıdır. VAC ban sen oyunu oynarken bilgisayarındaki dosyaları tarar ve 3. parti uyguluma bulduğu zaman sınırsız hesap banı atar. CS'de bir sürü ban sistemi vardır. OW ban VAC ban son olarakta Oyundan çıktığın zaman geçici saat banı. Oyundan çıkıp saatlik ban yemiş olup karıştırmış olabilirsin.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Vac ban yani Valve'ın hile önleyici uygulamasıdır. VAC ban sen oyunu oynarken bilgisayarındaki dosyaları tarar ve 3. parti uyguluma bulduğu zaman sınırsız hesap banı atar. CS'de bir sürü ban sistemi vardır. OW ban VAC ban son olarakta Oyundan çıktığın zaman geçici saat banı. Oyundan çıkıp saatlik ban yemiş olup karıştırmış olabilirsin.
Karıştırmadığıma eminim, ekranın üstünde kocaman kırmızı bir şekilde VAC bekleme süresi 3 gün yazıyor. Biraz karıştı.

Üye
1 HİZMET YILI
Arkadaş VacLive yakalanıyor hileden dolayı anladığım kadarıyla onlarında bir seviyesi mevcut.
1. Seviye 30 DK
2. Seviye 24 Saat
3. Seviye 7 Gün
4. Seviye 15 Gün
5. Seviye 181 Gün (6 Ay)
Not: Eğer Cooldown seviyesini düşürmek ve sıfırlamak istiyorsanız 35 gün boyunca CS2'ye kesinlikle girmemeniz gerekiyor. 35 Günün sonunda girdiğinizde Cooldown sıfırlanıyor.
kral 176 gün kaldı 35 gün girmezsem gercekten düştüğü doğru mu ne kadar düşüyor?

Üye
1 HİZMET YILI
VAC ban sınırsızdır. Haksız yere yemediğin sürece açılması çok zor.