laylaylom
Seçkin Üye
Cs2 den daha önce hileyi abartıp ban yemiştim tekrar alıp hile kullanacağım. Ban yedirtmeyen güven faktörünü düşürmeyen hile arıyorum.
ne alaka ben hile sordumKanka arkadaşlarına sürekli öldür nezaket derecesini aştiktan sonra incelenmeye girersin
Kanka her türlü ban yersin diyorum yani ban sistemi en üst seviye 1 gün yemezsin 2 gün yemezsin sonunda yersin yani 2 3 kişinin ban atması yeterne alaka ben hile sordum
daha önceden 2 ay kullandım en sonunda abartıp ban yedimKanka her türlü ban yersin diyorum yani ban sistemi en üst seviye 1 gün yemezsin 2 gün yemezsin sonunda yersin yani 2 3 kişinin ban atması yeter
yorum kasacağım diye saçmalamayınKanka her türlü ban yersin diyorum yani ban sistemi en üst seviye 1 gün yemezsin 2 gün yemezsin sonunda yersin yani 2 3 kişinin ban atması yeter
güven faktörün düştü mü?Ücretli olarak Ezglobal satın aldım aim dışındaki her şey sorunsuz çalıştı memnun kaldım ban yemeden 50 saat oynadım hala açık hesabım.
midnight düşünüyorumİniuria(en güvenlisi), midnight(fiyatına göre çok iyi) veya neverlose(rage) dan başka hile alma . Özellikle türk hilelerinden uzak dur.
O zaman alabilirsin iyi zatengüven faktörün düştü mü?
midnight düşünüyorum