CS2 ban yedirtmeyecek şekilde hile

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Cs2 den daha önce hileyi abartıp ban yemiştim tekrar alıp hile kullanacağım. Ban yedirtmeyen güven faktörünü düşürmeyen hile arıyorum.

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Kanka arkadaşlarına sürekli öldür nezaket derecesini aştiktan sonra incelenmeye girersin

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Kanka her türlü ban yersin diyorum yani ban sistemi en üst seviye 1 gün yemezsin 2 gün yemezsin sonunda yersin yani 2 3 kişinin ban atması yeter
daha önceden 2 ay kullandım en sonunda abartıp ban yedim

Kanka her türlü ban yersin diyorum yani ban sistemi en üst seviye 1 gün yemezsin 2 gün yemezsin sonunda yersin yani 2 3 kişinin ban atması yeter
yorum kasacağım diye saçmalamayın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ücretli olarak Ezglobal satın aldım aim dışındaki her şey sorunsuz çalıştı memnun kaldım ban yemeden 50 saat oynadım hala açık hesabım.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İniuria(en güvenlisi), midnight(fiyatına göre çok iyi) veya neverlose(rage) dan başka hile alma . Özellikle türk hilelerinden uzak dur.

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
midnight diğerlerin piyasaya göre iyi ve undetected

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
xonefun kullanıyorum 1 haftadır maça göre karşımdaki hile ise rage ayarlarda oynuyorum eğer değilse legit oynuyorum hesapta hâla ban vs gibi durum yok güven faktörüde düşmedi

Onaylı Üye
1 HİZMET YILI
Kankam hile tespit sürücüsü olarak cs en tepede yani incelmeye girdiğin an ban yersin ki kullanmıyorsan bile 10 kişinin banlanmasyiya incelemeye girersin sonradan erişimi oldukları için ban yersin

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yasaklanmak istemiyorsanız, aim bot kullanmayın, sadece duvar hileleri kullanın ve güvenli hileler kullanın, ücretli hileler ücretsiz hilelerden daha iyidir

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Cs2 çıktığından beri midnight.im kullanıyorum rage oynadığım zamanlar oldu hala ban yemedim öneririm.

Üye
1 HİZMET YILI
neverlose yada gamesense kullanabilirsin tabii o kadar bütçen varsa.

Üye
Sosyal
1 HİZMET YILI
Kanka sana şöyle söyleyiyim CS 2 çıkmadan önceden bu zaman (1 hafta felan öncesi) midnight üzerinde sürekli kullanıcıyım. Hesabım şu zamana kadar ban yemedi. Tamamen kalite kokan bir hile. Sevdiğim taraflarından bahsetmem gerekirse:
  1. Sana özel hile buildleniyor, evet yalan değil sitede hileyi aboneliklerin kısmından indire bastığında sana özel bir exe derleyip sana onu indirtiyor.
  2. CS 2 update aldığı zaman adamlar otomatasyonunu yapmış, update alır almaz bütün abonelikler donduruluyor. Abonelikler dondurulduktan sonra ise adamlar oyunu inceliyor, hileyi test ediyor. Eğer bir sorun yoksa abonelikleri tekrardan aktif hale getiriyorlar. Yani adamlar güncellemeleri direkt otomatik olarak takip ediyor aslında. İkinci bir durum ise önceden kendi sitesinde skinlerini felan direkt site içerisinden ayarlayıp envanterine koyabiliyordun (şu an aktif değil bu özellik ama gelecektir elbet).
  3. Cloud config sistemi; Sitede paylaşılan configleri tek tıkla hileye alabiliyorsun. Sende configlerini forumda tek tıkla url üzeirnden paylaşabiliyorsun, adamlar bunu düşünmüş.
  4. Skin changerde stattrak özelliği; kill aldığında eğer hileden eklediğin eşyaların stattrak eşyalarsa ise adam öldürdüğünde bu değer sürekli artıyor. Hileyi kapatıp açsan aboneliğin bitse yenilesen bile o kill counter her seferinde sen ne kadar vurduysan o kadar oluyor. Basit ama çok efektif bir şey, baylıyorum...
  5. OBS'de hile gizleme Discord üzerinde hile gözükmeden yayın verme özellikleri kusursuz çalışıyor.

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
memoryhackers yapana kadar bekle ddostum.

Üye
1 HİZMET YILI
dostum zaten cogu hile ban yuedirtmiyor fark ettirmiceksin