Alıyorum Cs2 hile

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese iyi oyunlar cs2 de hilesiz oynuyorum aslında ama oyun çok hile dolu oyuna da yeni başladım karşı taraf smoke içi falan vuruyo bariz wh var bende onlar açtıpğında açmak istiyorum foruma baktım ama pek anlamadım hile isimlerinden falan ban yedirtmiycek var mı yardımcı olur musunuz pek anlamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Midnight güvenli limandır. vac update aldıktan sonraki hafta benden kaynaklı olarak 2 hesabım banlandı midnight kullanırken (diğer piyasadaki hileler de banlandı bu sırada midnight özelinde bişey değildi). ama öncesinde sonrasında hiç banlanmamıştım. f/p kralıdır. üzeceğini sanmam forumlarında da cfg paylaşan insanlar var kendinize en uygun olan legit config kurarsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Midnight güvenli limandır. vac update aldıktan sonraki hafta benden kaynaklı olarak 2 hesabım banlandı midnight kullanırken (diğer piyasadaki hileler de banlandı bu sırada midnight özelinde bişey değildi). ama öncesinde sonrasında hiç banlanmamıştım. f/p kralıdır. üzeceğini sanmam forumlarında da cfg paylaşan insanlar var kendinize en uygun olan legit config kurarsanız sorun yaşayacağınızı sanmıyorum
cevap icin tesekkur ederim nerden alabilirim nasil kurucagimi falan vs bilmiyorum videosu var mi