Her hafta dm e gelen nasıl alırım mesajlarından sonra konuyu acmak şart olduEline sağlık ustacım birçok arkadaş bilmiyor bu konuları ilaç mahiyetinde olmuş.
hocam paypal yok bende başka nasıl ödeme yapıcam ?Her hafta dm e gelen nasıl alırım mesajlarından sonra konuyu acmak şart oldu
ezmod aldı bayide paypal olmadan ödeme yapabiliyorsunuz hocamhocam paypal yok bende başka nasıl ödeme yapıcam ?
evet hocam keyi aktif ettikten sonra loaderı indiriyorsunuz.Dostum satın almadım göz atıyordum,User CP kısmında ACTİVİTE KEY var fakat dowland kısmı yok,önce satın alıp lisansı aktifleştirdikten sonramı gelicek dowland sekmesi?
Bu hata hakkında bi bilgim yok hocam site icinden ticket acarsanız daha sağlıklı olur.Hocam selamlar robot değilim doğrulaması dönüp duruyor bir türlü onaylamıyor yardımcı olabilir misin ?
Stoklar bitmiş maalesef. Başka alabileceğim yer var mı ?evet hocam keyi aktif ettikten sonra loaderı indiriyorsunuz.
Bu hata hakkında bi bilgim yok hocam site icinden ticket acarsanız daha sağlıklı olur.
Konuda size bayilerden nasıl alabileceğiniz yazıyor hocamStoklar bitmiş maalesef. Başka alabileceğim yer var mı ?
Bayiler sadece 30 günlük satıyor diye biliyorumHocam 1-5-7 günlük alamıyor muyuz illa 30 günlük mü almamiz lazım
Güncel hocam sadece ufak tefek değişiklikler yapmıştım kendimce cfg i kaydedip menüde loadlamanız yeterliHocam iyi forumlar. Legit CFG ayarların güncel midir ? aktif etmek için ne yapmamız gerekiyor? şimdiden teşekkürler^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?