Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
CS2 oyununu oynamak isteyenlerin merak ettiği sorulardan biri, "CS2 kaç GB?" şeklindeki sorulara cevap veriyoruz. Bir süredir Counter-Strike oynayan herkes, sınırlı Counter-Strike 2 testine erişim elde etmek ve saygıdeğer serinin en yeni bölümünü kendileri için deneyimlemek için sabırsızlanıyor.
Valve, CS2'yi "Counter tarihindeki en büyük teknik sıçrama" olarak nitelendirdi ve CS:GO'ya ücretsiz bir yükseltme olarak piyasaya sürülecek. Ancak, CS:GO'dan farklı olarak, CS2 hacimsel dumanlar ve daha iyi estetik gibi özellikler nedeniyle daha yüksek sistem gereksinimlerine sahip.
CS2 sistemi için kesin özellikler ve gereksinimler henüz açıklanmadı. Ancak, Dota 2 ve Half-Life Alyx gibi önceki Source 2 oyunlarına bakarak, tahminlerde bulunmak mümkün. Özellikle, CS2 Source 2'ye yükseltilmeden önce ilk olarak Source üzerinde piyasaya çıkan bir oyun olan Dota 2 ile aynı yönde ilerleyecektir.
Bunlara ek olarak, CS2 ile birlikte, yeni hacimsel sis bombaları, güncel haritalar, yeni bir sunucu tik oranı mimarisi ve daha fazlası sunulacak.
İlerleyen zamanlarda CS2 Hileleri ne düzeyde olacak? CS2 hack açmak için hangi yöntemi izlemeliyim? CS2 hack nasıl açılır? gibi sorularla karşılaşabilirsiniz.
Daha detaylı bilgiler için Counter Strike 2 hack kategorimize bekliyoruz.
CS2 sistemi için kesin özellikler ve gereksinimler henüz açıklanmadı. Ancak, Dota 2 ve Half-Life Alyx gibi önceki Source 2 oyunlarına bakarak, tahminlerde bulunmak mümkün. Özellikle, CS2 Source 2'ye yükseltilmeden önce ilk olarak Source üzerinde piyasaya çıkan bir oyun olan Dota 2 ile aynı yönde ilerleyecektir.
Minimum sistem gereksinimleri tahminleri | Önerilen sistem gereksinimleri tahminleri | |
|---|---|---|
| İşletim sistemi: | Windows 10 64 bit işletim sistemi | Windows 10 64 bit işletim sistemi |
| İşlemci: | 2,8 GHz hızında çift çekirdekli Intel ya da AMD işlemci | Intel Core i5-7500 ya da Ryzen 5 1600 |
| Bellek: | 4 GB RAM | 12 GB RAM |
Ekran Kartı: | DirectX 11 uyumlu ekran kartı (NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600) | GTX 1060 ya da RX 580 – 6GB VRAM |
Depolama alanı: | 40-60 GB boş depolama alanı | 40-60 GB boş depolama alanı |
Bunlara ek olarak, CS2 ile birlikte, yeni hacimsel sis bombaları, güncel haritalar, yeni bir sunucu tik oranı mimarisi ve daha fazlası sunulacak.
İlerleyen zamanlarda CS2 Hileleri ne düzeyde olacak? CS2 hack açmak için hangi yöntemi izlemeliyim? CS2 hack nasıl açılır? gibi sorularla karşılaşabilirsiniz.
Daha detaylı bilgiler için Counter Strike 2 hack kategorimize bekliyoruz.
Moderatörün son düzenlenenleri: