CS2 Sistem Gereksinimleri ve Özellikleri - CS2 Kaç GB?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
CS2 oyununu oynamak isteyenlerin merak ettiği sorulardan biri, "CS2 kaç GB?" şeklindeki sorulara cevap veriyoruz. Bir süredir Counter-Strike oynayan herkes, sınırlı Counter-Strike 2 testine erişim elde etmek ve saygıdeğer serinin en yeni bölümünü kendileri için deneyimlemek için sabırsızlanıyor.

CS2 MemoryHackers

Valve, CS2'yi "Counter tarihindeki en büyük teknik sıçrama" olarak nitelendirdi ve CS:GO'ya ücretsiz bir yükseltme olarak piyasaya sürülecek. Ancak, CS:GO'dan farklı olarak, CS2 hacimsel dumanlar ve daha iyi estetik gibi özellikler nedeniyle daha yüksek sistem gereksinimlerine sahip.

CS2 sistemi için kesin özellikler ve gereksinimler henüz açıklanmadı. Ancak, Dota 2 ve Half-Life Alyx gibi önceki Source 2 oyunlarına bakarak, tahminlerde bulunmak mümkün. Özellikle, CS2 Source 2'ye yükseltilmeden önce ilk olarak Source üzerinde piyasaya çıkan bir oyun olan Dota 2 ile aynı yönde ilerleyecektir.

Minimum sistem gereksinimleri tahminleri​
Önerilen sistem gereksinimleri tahminleri​
İşletim sistemi:
Windows 10 64 bit işletim sistemi​
Windows 10 64 bit işletim sistemi​
İşlemci:
2,8 GHz hızında çift çekirdekli Intel ya da AMD işlemci​
Intel Core i5-7500 ya da Ryzen 5 1600​
Bellek:
4 GB RAM​
12 GB RAM​
Ekran Kartı:
DirectX 11 uyumlu ekran kartı (NVIDIA GeForce 8600/9600GT, ATI/AMD Radeon HD2600/3600)​
GTX 1060 ya da RX 580 – 6GB VRAM​
Depolama alanı:
40-60 GB boş depolama alanı​
40-60 GB boş depolama alanı​

Bunlara ek olarak, CS2 ile birlikte, yeni hacimsel sis bombaları, güncel haritalar, yeni bir sunucu tik oranı mimarisi ve daha fazlası sunulacak.

İlerleyen zamanlarda CS2 Hileleri ne düzeyde olacak? CS2 hack açmak için hangi yöntemi izlemeliyim? CS2 hack nasıl açılır? gibi sorularla karşılaşabilirsiniz.

Daha detaylı bilgiler için Counter Strike 2 hack kategorimize bekliyoruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yalnız cs go da ki gibi değil hitbox olaylarını çok güzel yapmışlar oynadınız mı bilmiyorum ama gerçekten yapmışlar bu sefer

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
CS 2 diyince yeni bi oyun bekliyodumda sadece grafikler güçlenmiş nese gene güzel olmuş gereksinimlerde öyle çok değil güzel

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Belli bi süre hypden sonra geri valorantın gerisine düşeceğini sanıyorum niyeyse

Nam ı Değer İsviçre Çakısı
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
açık betayı sabırsızlıkla bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
cs 2 yerine cs:go remastered, remake tarzında bişey olmuş ama arkaplanda ne çalışıyorlar şuan bilmek mümkün değil gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
herkes çok istiyor yazmış ama bence o kadar büyük değil ya

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Gereksinimler gene iyi bu arada bu oyuna göre grafiklere göre ama hilenin önüne geçmezlerse gene bişe farketmicek.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
düşük sistem istekleri gerçekten düşük arkadaşlar en düşükte oynayın o bile yeter yani cs yeni çıktığı zaman direkt bi bakın fps kaçları görüyor optimize de bir problem varsa sabredin düzeltilir ek bir şey daha diyeceğim smoke da fps problemi çok olacağını düşünüyorum oyun ilk çıktığın da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...