CS2'de main hesabımda hile açtım ban yer miyim?

Üye
1 HİZMET YILI
cs2 de yan hesapta midnight hilesini kullanıyorum ana hesabımdada 1 kere açtım sonra pişman olup bir daha açmadım ana hesabımın ban yeme ihtimali var mı ona göre envanteri satacağım

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
cs2 oyununda ban eğer kullandığın hile free veya çok dandik birşey değilse ban yemezsin ama hvh olarak işaretlenirsin
hvh nedir dersen
hacker vs hacker
aim tutarlılığın yüksekse attığın hs gidiyorsa yani banlanmazsın ama hile olduğun belliyse hvh işaretlenirsin hilecilerle maç atmaya başlarsın çoğu normal oyuna giremezsin o şekilde bir sistem var valvede hileni tespit etmese bile hile olduğunu düşünüyorsa hilelerle oynarsın :)

edit: bende midnight kullanıyorum ban yemezsin kanka daha ban yiyen çıkmadı normal config ile oynayıp o hilede

Üye
1 HİZMET YILI
cs2 oyununda ban eğer kullandığın hile free veya çok dandik birşey değilse ban yemezsin ama hvh olarak işaretlenirsin
hvh nedir dersen
hacker vs hacker
aim tutarlılığın yüksekse attığın hs gidiyorsa yani banlanmazsın ama hile olduğun belliyse hvh işaretlenirsin hilecilerle maç atmaya başlarsın çoğu normal oyuna giremezsin o şekilde bir sistem var valvede hileni tespit etmese bile hile olduğunu düşünüyorsa hilelerle oynarsın :)

edit: bende midnight kullanıyorum ban yemezsin kanka daha ban yiyen çıkmadı normal config ile oynayıp o hilede
legit takıldım zaten 2 3 maç hiç kimse chatten hile vs falan demedi zaten umarım ban yemem

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İhtimal var ama bir iki maç atıp saldıysan problem olacağını sanmam. Free bir hile kullandısan işler değişebilir

Üye
hvh nedir dersen
hacker vs hacker

kanka mainde kullanıyoum ban yermiyim sen yedin mi

Onaylı Üye
kanka yan hesap ana hesabına etki etmez ve ne korkuyon ilk hile açışın 1 gün yesen nolur
ve kanka belli etmediysen yemezsin ban falan