Üye
cs2 de yan hesapta midnight hilesini kullanıyorum ana hesabımdada 1 kere açtım sonra pişman olup bir daha açmadım ana hesabımın ban yeme ihtimali var mı ona göre envanteri satacağım
legit takıldım zaten 2 3 maç hiç kimse chatten hile vs falan demedi zaten umarım ban yememcs2 oyununda ban eğer kullandığın hile free veya çok dandik birşey değilse ban yemezsin ama hvh olarak işaretlenirsin
hvh nedir dersen
hacker vs hacker
aim tutarlılığın yüksekse attığın hs gidiyorsa yani banlanmazsın ama hile olduğun belliyse hvh işaretlenirsin hilecilerle maç atmaya başlarsın çoğu normal oyuna giremezsin o şekilde bir sistem var valvede hileni tespit etmese bile hile olduğunu düşünüyorsa hilelerle oynarsın
edit: bende midnight kullanıyorum ban yemezsin kanka daha ban yiyen çıkmadı normal config ile oynayıp o hilede
sanırım vac live den bahsediyorGüven faktörü ne zaman hvh oldu? Hile tespit edildiği zaman ban yiyor.
güvenlik faktörü dediğin şey hvh zatenGüven faktörü ne zaman hvh oldu? Hile tespit edildiği zaman ban yiyor.
kanka mainde kullanıyoum ban yermiyim sen yedin mics2 oyununda ban eğer kullandığın hile free veya çok dandik birşey değilse ban yemezsin ama hvh olarak işaretlenirsin
hvh nedir dersen
hacker vs hacker
aim tutarlılığın yüksekse attığın hs gidiyorsa yani banlanmazsın ama hile olduğun belliyse hvh işaretlenirsin hilecilerle maç atmaya başlarsın çoğu normal oyuna giremezsin o şekilde bir sistem var valvede hileni tespit etmese bile hile olduğunu düşünüyorsa hilelerle oynarsın
edit: bende midnight kullanıyorum ban yemezsin kanka daha ban yiyen çıkmadı normal config ile oynayıp o hilede