Cavo
Onaylı Üye
Bu tarz kesinliği ve netliği olmayan mesaj atıp insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen böyle bir şey yok ow'ye de düşüyorsunuz vac ban da yiyorsunuz geçen gün oynarken reportladığım adam bile ban yedi o yüzden bu metin doğru değil yanişuanda baya bi hile satanlar var forumda. source 2nin çıkmasına yakın bi şekilde
arkadaşlar durumşuki valve hackerone sitesiyle 14 haziranda işbirliklerini bitiriyor yani bi kaç aydır aslında valve hiç bir reportlara bakmıyor en azından
rage oynayan oyuncular ban yiyordu ama artık oda yok 14 hazirana kadar istediğiniz hileyi açıp kökleyin hiç bir şekilde ban yemezsiniz.
eklemeyi unutmuşum overwatchlerde durduruldu hiç bir müfettiş şuanda maçlarınızı izleyemiyor yani overwatch banda yemiyorsunuz.
Skinchanger dt ise ban yersin elbette değiştirmen lazım o skinchanger'ıskinchangerdan sürekli ow ban yiyorum bunu nasıl engellerim sadece skinchanger açıyorum
Kesinlikle katılıyorum VAC Olmasa bile (ki olacak*) OW Her şekilde banlatır.Bu tarz kesinliği ve netliği olmayan mesaj atıp insanları yanlış yönlendirmeyin lütfen böyle bir şey yok ow'ye de düşüyorsunuz vac ban da yiyorsunuz geçen gün oynarken reportladığım adam bile ban yedi o yüzden bu metin doğru değil yani
bende mermi değişmiyor ve tuslar terse dönüyorben yukledıgımde mermı degıstırme tusları ve bomba alma tusu degısıyor anlayamadım gıttı bılgısı olan yazabılırmı lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?