Csgo bedava övgü botu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar, 0 level hesaba para harcanmamış arkadaş vs. eklenmeyen bir hesaba övgü kasabilirmiyim?

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
önceden yapılıyordu ancak suanda fix yedi diye biliyorum artık yapılmıyor eskidendi o

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kasabilirsin zor değil ancak çok maç girmen gerekiyorda bot şeklinde soruyorsan öyle olmaz diye biliyorum sadece steam profiline kasarsın oda ne kadar işine yarar orasını bilmiyorum. Fakat oyun içerisinde sadece farklı kişiler tarafından atılabiliyor bu yüzden bot tarzı birşey olabileceğini sanmıyorumki zaten olmasıda mantıklı değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
övgü yapabilirsin ama bence sakın yapma ben yaptım karşına aynı övgüde adamlar geliyor ve coğu da hile oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Gunthear diye bir kanaldan yarıdm alabilirsin dostum kendisi övgü botu gibi kolay şeylerin yapılmasını öğretiyor ama yabancı bir kanal.

Paran var ise bu hayatta sağlık ve ailende olur
Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bot şeklinde diyorsan olmaz elbette artık fix. fakat her girdiğin takımdan karşılıklı övgü istersen atanlar illa olucaktır. Sanal makina açıp makina üzerinden beraber csgoya girip bi nevi bot olayı gibi birşey ile kendinize övgü atabilirsiniz.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iyi oynaman lazım ki atakım sana övgü versin legit ile yapabilirsin

Üye
5 HİZMET YILI
eskiden vardı fakat yeni gelen güncellemerle kalktığını biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
artık olmuyor şansına küs yolu varsa ben bilmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
övgü botları fixlendi diye biliyorum fakat kendi programını yazıp hesaplarını kendin oluşturursan belki olabilir. ayrıca topluluk sunucularına gidip karşılıklı övgü atılır dersen insanlarla övgüleşirsin. birini günde 3 kere övebiliyorsun diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bu sistem şuan yok fakat bunu diğer yöntemlerle yapabilirsin. Fakat karşına dişli rakipler gelecektir, boşuna zaman harcama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...