Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kasabilirsin zor değil ancak çok maç girmen gerekiyorda bot şeklinde soruyorsan öyle olmaz diye biliyorum sadece steam profiline kasarsın oda ne kadar işine yarar orasını bilmiyorum. Fakat oyun içerisinde sadece farklı kişiler tarafından atılabiliyor bu yüzden bot tarzı birşey olabileceğini sanmıyorumki zaten olmasıda mantıklı değil.
Bot şeklinde diyorsan olmaz elbette artık fix. fakat her girdiğin takımdan karşılıklı övgü istersen atanlar illa olucaktır. Sanal makina açıp makina üzerinden beraber csgoya girip bi nevi bot olayı gibi birşey ile kendinize övgü atabilirsiniz.
övgü botları fixlendi diye biliyorum fakat kendi programını yazıp hesaplarını kendin oluşturursan belki olabilir. ayrıca topluluk sunucularına gidip karşılıklı övgü atılır dersen insanlarla övgüleşirsin. birini günde 3 kere övebiliyorsun diye biliyorum.