Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Hayır Yazılan Şeyi Okusana !evet bosa gitti)
okudum zaten ben sadece hile açıp ego kasmak için oynuyordum simdi ucretsiz bir sekilde buna sahibim 24 tl oyun parasını paralı hileye yatırıcam benim icin daha güzelHayır Yazılan Şeyi Okusana !
bak bu cevabı çok sevdim süpersinxp alamicakmıyız şuan 3 levelim ? neyi alamıyorsun sen hile istemiyorsan battle royal modunda 21 olana kadar oyna 1 olmaya çalış çünkü 2000xp veriyor ve ben 25 tl vermedim beleş indirdim mis gibide xp geliyor 21 olmayı bekliyorum sonra rank atacam yalnış bilgi verme...
21 Level Olduktan Sonra Anlarsın Demek İstediğimixp alamicakmıyız şuan 3 levelim ? neyi alamıyorsun sen hile istemiyorsan battle royal modunda 21 olana kadar oyna 1 olmaya çalış çünkü 2000xp veriyor ve ben 25 tl vermedim beleş indirdim mis gibide xp geliyor 21 olmayı bekliyorum sonra rank atacam yalnış bilgi verme...
bende konuya bayıldımbak bu cevabı çok sevdim süpersin![]()
xp alamicakmıyız şuan 3 levelim ? neyi alamıyorsun sen hile istemiyorsan battle royal modunda 21 olana kadar oyna 1 olmaya çalış çünkü 2000xp veriyor ve ben 25 tl vermedim beleş indirdim mis gibide xp geliyor 21 olmayı bekliyorum sonra rank atacam yalnış bilgi verme...
21 Level Olsan Bile Csgoyu Beleş Alanlarla Oynuyucaksın Yani Şöyle Birşey Söz Konusu Değilbende konuya bayıldım
Uzatmak İstemiyorum Kısacası Şu ;
[ Prime Alanlar Prime Olanlarla Eşleşicek ] [ Daha Önce 21 TL ' ye Almışsanız Prime Ye Yükselmiş Oluyorsunuz ]
[ Beleş Alanlar Beleşlerle Eşleşicek ] [ 21 Leveli Geçsen Bile Primelerle Atamıyorsunuz ]