CSGO Cheat

Hile Sürekli olarak güncellensin mi ?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hocam githubun varsa atar mısın?
Başka projelerin varsa diye merak ettim de...

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
@cylops Başka projelerim var ama github da paylaşmıyorum veya başka hile platformlarında her şeyi tek yapıyorum adam akıllı yardım edecek arkadaş olmadığı için pek yemiyor public paylaşmayı kısaca çoğu zaman kendim yapıp kendim kullanırım.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
@cylops Başka projelerim var ama github da paylaşmıyorum veya başka hile platformlarında her şeyi tek yapıyorum adam akıllı yardım edecek arkadaş olmadığı için pek yemiyor public paylaşmayı kısaca çoğu zaman kendim yapıp kendim kullanırım.
Aga şey dicem:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ESP Box açarsan düşüş yapar onun dışında glow, chams düşürmüyor.
Mesela benim sistem normalde 50 60fps alıyor hilede yüksek fps alanlara high düşük fps alanları low yada very low.kaliteyi düşürme gibi bişey varmı yada gelirmi.umarım anladın

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Mesela benim sistem normalde 50 60fps alıyor hilede yüksek fps alanlara high düşük fps alanları low yada very low.kaliteyi düşürme gibi bişey varmı yada gelirmi.umarım anladın
Bahsettiğin şey yok hile için fps optimizasyonları gelecek zamanla oyunu tam ekran da oynamaya gayret et.

Üye
6 HİZMET YILI
aga duvar arkası göremedım adamları ne var ne yok açtım

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
güzel hile beğendim deneme yapabilirim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
reis bişi soracam adam duvara yaklaştığında adamı görme falan varmı diğerlerini kullanınca ben belli ediyom ezglobal tarzı hile duvara yaklaşıyor sana yakınken adam görüyorusn

Üye
6 HİZMET YILI
benim senden 1 ricam olacaktı bağlantıya geçebilirmisin kardeşim
Post automatically merged:

şu trigger'ı oto hale nasıl getiririz :)

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
reis bişi soracam adam duvara yaklaştığında adamı görme falan varmı diğerlerini kullanınca ben belli ediyom ezglobal tarzı hile duvara yaklaşıyor sana yakınken adam görüyorusn
Bahsettiğin özellik yok ama alternatif olarak sonar özelliğini kullanabilirsin kullanabilirsin.

benim senden 1 ricam olacaktı bağlantıya geçebilirmisin kardeşim

şu trigger'ı oto hale nasıl getiririz :)
Crosshair ı rakibe getirince otomatik vurmasından bahsediyorsun sanırsam dediğin özellik şu anlık yok sadece tuşa basıp rakibe cross u getirirsen ateş eder.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
rekabetcide calısıoyormu yani rekabetci denye n varmı ban yemeyen

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam hile güzel net kullanıyorum ama arada glow offineye giriyor sanki bir bakarsan iyi olur mesela sabit bir yerde olan adamı gostermiyor hareket ederse gösteriyor aim 5e5 lerde sorun olmuyor ama 36 lık full serverda arada çok hafif kayma yapıyor onları düzeltebilirsen çok iyi olur ,recoil control çalııyormu bilmiyorum senden ricam güzel bir ayar dosyası atman ss li şekilde atsanda olur benim gözzlemlerim bunlar eline sağık 300ü goruyorum oyunda ortalama 150-250fps arasi geziyorum, hile kaymak gibi

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hocam hile güzel net kullanıyorum ama arada glow offineye giriyor sanki bir bakarsan iyi olur mesela sabit bir yerde olan adamı gostermiyor hareket ederse gösteriyor aim 5e5 lerde sorun olmuyor ama 36 lık full serverda arada çok hafif kayma yapıyor onları düzeltebilirsen çok iyi olur ,recoil control çalııyormu bilmiyorum senden ricam güzel bir ayar dosyası atman ss li şekilde atsanda olur benim gözzlemlerim bunlar eline sağık 300ü goruyorum oyunda ortalama 150-250fps arasi geziyorum, hile kaymak gibi
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Aimbot, Wallhack, Performans iyileştirmeleri zamanım oldukça yapıcam yarın belki de bu akşam yeni menü ve performans iyileştirmeleri gelecek takipte kal ;)

live the moment
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
hocam hileye nazar değdi oyundan atma sorunu başladı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...