yok , yapıştırhilede virüs varmı ?
yok , yapıştırhilede virüs varmı ?
Senin hileyi kullandım iki gün oyuna girmedim. Girmediğim ilk gün hesap vac yememişti. İkinci gün oynamak için girdim ve vac ban uyarısı geldi.Bir süre güncellenmiyecek nedeni yokum. VAC ban yiyen arkadaşlar ya başka hile kullandınız VAC ban yiyen hesabınızda ya da ben güncellemediğim için oldu.
Senin hileyi kullandım iki gün oyuna girmedim. Girmediğim ilk gün hesap vac yememişti. İkinci gün oynamak için girdim ve vac ban uyarısı geldi.![]()
Körmüsünüz outdated yazıyor zatenvac yedim
yazışma tarihlerine bakarsan anlarsın brainlessKörmüsünüz outdated yazıyor zaten![]()
Yazışma cuma günü olmuş ben cuma günü baktım outdated yazıyorduyazışma tarihlerine bakarsan anlarsın brainless
Evet ben de ilk yorumu geçen ayın 23'ünde yazdım ve ban haberini 26'sında yazdım. Senin anlayacağın Sayın Brainless senin baktığın tarihten 8 gün önce. Lütfen yorum yapmadan önce sadece ilk sayfaya değil de diğer sayfalara da bak. Örnek olarak 7. sayfanın son yorumundan başla.Yazışma cuma günü olmuş ben cuma günü baktım outdated yazıyorduilk sayfaya bakmaya üşendiniz galiba neyse bir daha konuya iyi bakta mesaj yaz brainless
![]()
Kesip yapamaya devam edermisin ?Evet ben de ilk yorumu geçen ayın 23'ünde yazdım ve ban haberini 26'sında yazdım. Senin anlayacağın Sayın Brainless senin baktığın tarihten 8 gün önce. Lütfen yorum yapmadan önce sadece ilk sayfaya değil de diğer sayfalara da bak. Örnek olarak 7. sayfanın son yorumundan başla.
Sende haklısın.Kesip yapamaya devam edermisin ?