Üye
Bokunu yiyim paylaş lütfenbende atom premium hilesinin cracklisi var istenirse paylaşırım
Bokunu yiyim paylaş lütfenbende atom premium hilesinin cracklisi var istenirse paylaşırım
aynen ben de bu hatayı alıyorum.Eline koluna sağlık ancak msvcp140.dll hatası alıyorum yükledim olmadı bir çözümü var mıdır?
Sistemin kaç bitaynen ben de bu hatayı alıyorum.
CoreCheat .Net bu direk C++. DLL'i SysWOW64 e ve system32 ye atıp pc resle öyle dene bir.64
Post automatically merged:
Önceden CoreCheat kullanıyordum tüm sürümlerini kullandım böyle bir hata almadım
Konuda belirttiğim vcredits i yüklemeyi denedin mi x64 direkYok hayır denedim olmadı. Bilgisayarda o dll.ler vardı zaten resetledim olmadı.
Post automatically merged:
Visual Studio 2017
yüklemeyi de denedim gene olmadı
Aynen yükleyip Resetledim bilgisayarı fakat gene olmadı.Konuda belirttiğim vcredits i yüklemeyi denedin mi x64 direk
Antivirüsün varsa kapa. Gerçi antivirüsler sıkıntı çıkarmıyor normalde ama...Kardeşim uygulama başlatılamadı hatası halıyorum ?
hocam onla alakası yok gene aynı hatayı alıyorum uygulama duzgun olarak baslatılamadı diyor yardımcı olurmsuun ?Antivirüsün varsa kapa. Gerçi antivirüsler sıkıntı çıkarmıyor normalde ama...
Ben de son güncelleme win 10 64bit imuygulama düzgün olarak başlatılamadı ve dll eksik hatası alıyorum :/ win10 64 bit