Csgo Donma Sorunu Yardım !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Rekabetcideyken 5 Dakika Sonra Oyun Donuyor Ama Arkada Maç Devam Ediyor Atma Vs Olmuyor Öylece Donup Kalıyor Çözümü Varmıdır Yardım Acil !

1 kişide sormamış işletim sistemin ve donanımların neler bide oyunu oynarken arka planda herhangi bir işlem vb şeyler yapıyormusun veya fark etmemiş olabilirsin bide bu oyunlar biraz eski d9 d11 fln pencereli modda açmayı dene tam ekrandayken alt tab basınca yapıyor olabilir masaüstü çözünürlüğü ile uyumlu olsun farklı olmasın

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayarın oyunun gereksinimlerini karşılıyor mu dostum hesap makinesiyle girmeye çalışıyorsan normal tabiki donması

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
bu aralar online oyunların tamamında var bu sorun

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka hile kullanmadıgın farzediyorum oyun ayarlarını dusur ve bunları yapmadan once bilgisiyarını ac kapa sonra dene

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sana tavsiyem csgo sil tüm dosyaları temizle tekrar indir diğer çözüm belki işe yaramaz bende başka oyunda işe yaradı oyun açılırken açılana kadar hiç ama hiç bir şeye basma bildiklerim bu kadar kolay gelsin.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Maybe you should you gamebooster and advanced system care, it'll help you boost your PC.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...