Çözüldü CSgo fps drop sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba ben csgo oynuyorum oyunda bi anda fps drop giriyor fpsim 100 120 iken bi anda 40 50 60 oluyor sorunu bi türlü çözemedim dc=! Nefertiti#8596 linkimi bıraktım yardım edebilicek var mı

Çözüm
Birkaç tavsiye vereceğim ilk tavsiyem Regedit ayarı yapmak neredeyse her oyunda işe yarıyor Fortnite'da drop yiyordum yaptım çözüldü öyle bir oyunda oluyorsa CS:GO'da her türlü olur, ayarları Youtube'dan bulabilirsin, ikinci tavsiyem Çoklu CPU kullanımı ayarını açman bir de sistem ayarlarında o tarz birşey var dı Windowsun bu kadar dostum Regediti yaparsan hallolur diye düşünüyorum iyi forumlar dilerim.
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ayarları özelliklede çözünürlüğü düşürürsen büyük ihtimalle sorunun ortadan kalkacaktır

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
başlatma seçeneği ayarlarına -high -novid yazarsan biraz da olsa fayda eder. ek olarak oyun içinde konsolu açıp " logaddres_add 1 " komutunu girersen ani fps düşüşlerine aynı şekilde biraz da olsa engel olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Birkaç tavsiye vereceğim ilk tavsiyem Regedit ayarı yapmak neredeyse her oyunda işe yarıyor Fortnite'da drop yiyordum yaptım çözüldü öyle bir oyunda oluyorsa CS:GO'da her türlü olur, ayarları Youtube'dan bulabilirsin, ikinci tavsiyem Çoklu CPU kullanımı ayarını açman bir de sistem ayarlarında o tarz birşey var dı Windowsun bu kadar dostum Regediti yaparsan hallolur diye düşünüyorum iyi forumlar dilerim.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...