- Yasaklandı
Normal şekilde çalışıyor 290 - 300 FpsCsgo bügün gelen güncelleme ile fps düşüşü gerçekleşti sizdede aynımı yoksa sadece bendemi sorun var
Arkadaşımız "Bugün gelen güncelleme" demiş, sen yeni d2 geldiğinde diyorsun. Yeni d2 geleli aylar oldu. Konuyu okumadan yorum yazmayın.bende de yeni dust 2 gelince baya düştü fps.
70-80lerde ama 30-40 a düştüArkadaşımız "Bugün gelen güncelleme" demiş, sen yeni d2 geldiğinde diyorsun. Yeni d2 geleli aylar oldu. Konuyu okumadan yorum yazmayın.
@™Lykia Normalde kaç fps alıyordun? Fps_max "" kaç yapıyorsun? Bunları konuya ekleyebilirdin ona göre doğru bir yanıt vermeye çalışırdık.
oyun içi konsola yazdığın komutlar var mı ?70-80lerde ama 30-40 a düştü
0 yaparsan sınırsız olmuş oluyor zatenfps_max 21321312 yapıyom ben :d
sadece rek kodları +cl ile başlayan takım arkadaşlarını duvardan görme komudu buoyun içi konsola yazdığın komutlar var mı ?
Bak şimdi şöyle bir mantık var. Sen 300 fps sabitliyorsun atıyorum, 300 alırken bir anda drop ile 200 e kadar düşebiliyor bu da kastırıyor. Fakat sen 70-80 alıyorum diyorsun fps_max "61" yaparsan en azından 60 sabit alırsın. 80 de drop geldiğinde 50 ye düşerse sıkıntı olur fakat 60 da düşerse pek sıkıntı olmaz. Arada fps farkı var çünkü.70-80lerde ama 30-40 a düştü