Çözüldü LoL kule altında FPS düşüşü sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
2 HİZMET YILI
Arkadaşlar, kule altında FPS düşüşü yaşıyorum. Acaba sebebi nedir? PC'ye R3Nzskin indirmiştim. Acaba ondan mı yoksa oyunla alakalı bir güncelleme hatası mı? 240 FPS'e sabitledim hâlen FPS düşüşü yaşıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
r3nzsknle alakalı oldugunu dusunmuyorum böyle bi şey hiç bşama gelmedi

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
33 adet virüs var içinde keylog'da dağil olmak üzere sıkıntılı virüsler bence normal fps kaybı Vmware üzerinden her kullandığım hileyi test ediyorum size de tavsiye ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Drop sorununu düzgün teşhis etmeniz gerekiyor hocam. Ben de r3nz skin kullanıyorum, şu ana kadar öyle bir sorunla açıkçası karşılaşmadım. Drop, CPU'nuz yük altındayken giriyor olabilir; cpu ve gpu izleyici bir program kurarak drop girdiği anda ne kadar yük altında olduğunu kontrol edebilirsiniz. Deneme açısından bir el r3nz skin olmadan oynayın. Drop girip, girmediğini tam belirlemeniz spesifik çözümler almanızı sağlayacaktır.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
33 adet virüs var içinde keylog'da dağil olmak üzere sıkıntılı virüsler bence normal fps kaybı Vmware üzerinden her kullandığım hileyi test ediyorum size de tavsiye ederim.
hahaha, sifrelenmis oldugu icin viruslu gozukmesin? hile sonucta. virustotalde de 33/x tane zararli gostermesi 33 virus oldugunu degil, x tane platformun 33 tanesinde zararli gozuktugunu soyler.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
hayır ama inject etmedigim zamanlar da oluyor ustelik daha 1 kere kullandım
demek ki sorunun oyun güncellemesi. herhangi bir donanimina son zamanlar gelen güncellemeler de bunun sebebi olabilir. amd tarafinda ayni sorunlari yasadim, eski sürüme dönünce sorunlarim cozuldu. kilitliyorum konuyu.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...