Denedim Knk onu eywunlostun son fps artırma videosu çok işe yarıyor ilgileniyorsan eğer.
Nasıl Kapattınshaderi kapatabildim ben banda yemedim
denedinmi usta iyimiGameboost bilgisayarının arkadaki boş çalışan programların ram kullanımını azaltır oyunda drop fps yemezsin fazla fps arttırmaz ama
onunla uğraşmak yerine şu kodu başlatma seçeneklerine yazabilirsin güncelleme gelmiş daha yeni bunu yazınca kapanıyormuş -noubershaderDenedim Knk onu eyw
Post automatically merged:
Nasıl Kapattın
ama bu kodu denemedım ben problem olabilir bu kooddaonunla uğraşmak yerine şu kodu başlatma seçeneklerine yazabilirsin güncelleme gelmiş daha yeni bunu yazınca kapanıyormuş -noubershader
evet denedim yapmaktan çekiniyorsan o kdou dene olmaz ise ilk dediklerimi yapdenedinmi usta iyimi
ban yermiyim ki sanmıyom sonuçta oyuna yazıyorsunonunla uğraşmak yerine şu kodu başlatma seçeneklerine yazabilirsin güncelleme gelmiş daha yeni bunu yazınca kapanıyormuş -noubershader
Post automatically merged:
ama bu kodu denemedım ben problem olabilir bu koodda
herkes bilmeden yorum yapmış zaten csgo oynayan biri diğerlerinin dediklerini çoktan yapmışdırdenedinmi usta iyimi
kodda yeme ihtimalin 0 çünkü csgo kendisi yayınladı bu kodu bu kod olmassa ilk dediğim şeyi yapban yermiyim ki sanmıyom sonuçta oyuna yazıyorsun
Aynen öle haklısın denemediimiz şey yok ki knkherkes bilmeden yorum yapmış zaten csgo oynayan biri diğerlerinin dediklerini çoktan yapmışdır
bu arada ekran kartın ne intel değilse sorun yaratabilirban yermiyim ki sanmıyom sonuçta oyuna yazıyorsun