Onaylı Üye
bunu tam olarak nasıl derliyoruz ?Derlenmiş halini önermiyorum faceitde herkes kendi derlesin. + olarak external bir hile olduğu için vac bypassa ihtiyaç duymuyor.
bunu tam olarak nasıl derliyoruz ?Derlenmiş halini önermiyorum faceitde herkes kendi derlesin. + olarak external bir hile olduğu için vac bypassa ihtiyaç duymuyor.
valla ben bilmiyorum dostum. indirdim fakat AC açıkken aktif olmuyor. home tuşuna basıyorum tepki yok. Bir şeyi yanlış yapıyorum herhalde. Tarif edecek de yok sanırım...ban durumu nedir hala çalışıyor mu ?
derle demiş adam verdiği gift hubtakini yaptın mı onuvalla ben bilmiyorum dostum. indirdim fakat AC açıkken aktif olmuyor. home tuşuna basıyorum tepki yok. Bir şeyi yanlış yapıyorum herhalde. Tarif edecek de yok sanırım...
yok yapamadım. program ile yapılıyor sanırım. o programı bulamadım. ve gift olarak atmış ama çok hızlı yapıyor. Sanırım injekt edemedim ondan çalışmıyor .s.sderle demiş adam verdiği gift hubtakini yaptın mı onu
dostum yaparsan tarif edebilir misin , rica etsem.faceit iyiymiş denenir
c++ yüklemen lazım xdyok yapamadım. program ile yapılıyor sanırım. o programı bulamadım. ve gift olarak atmış ama çok hızlı yapıyor. Sanırım injekt edemedim ondan çalışmıyor .s.s
sen yaptın mı kardeşim , AC açıkken çalışıyor mu yani ?c++ yüklemen lazım xd