Belli Etmeden Kullanırsan bir sürelik yemezsin ama Hile Kullandıysan hesabın illa banlanıyor vaccsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
önerdiğim bir hile var ücretli ve çok sağlam coder 2 yıldır kullanıyorum sadece aimbot hilesi ücreti 250 tl 2 aylık alacaksan özelden yaz sitesini atayım dediğim gibi nerdeyse 2.5 yıl olacakcsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
ayarlar kendisi yapılı sen ellemiyorsan menüsü falan yokönerdiğim bir hile var ücretli ve çok sağlam coder 2 yıldır kullanıyorum sadece aimbot hilesi ücreti 250 tl 2 aylık alacaksan özelden yaz sitesini atayım dediğim gibi nerdeyse 2.5 yıl olacak
Kanka ban yemeden hile kullanamazmisin kicsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
csgo da rank yükseltmek için prime status olması lazım prime varsa hile açmanı tavsiye etmem yazık olur şuan 275 tl primecsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
Her hilenin ban riski vardır Ama senin oyun içi belli edip etmemene bağlı duvar arkası piglersen belli edersen yiyebilirsin Aim acmani önermem tehlikeli eş açıp fazla belli etmezsen bu iş görürcsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
Kullandığın hileye bağlı dt hile kullanırsan vac ban yersin o yüzden ud hile kullanmanı öneririm ve belli etmeden legit oynamalısıncsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim
legit oyna 2 tur aç 1 tur kapatcsgo rank yükselemiyorum hile kullansam ban yer miyim