Hileyi daha önceden yüklediysen eğer bilgisayarına 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Vac banlar kalkmaz itiraz etmen hiç bir şeyi değiştirmeyecektir bu arada .csgo oynarken maçın ortasında oyundan atıp süresiz banlandığımı söyledi oyun fakat hile veya benzeri hiç bir sey kullanmamıştım sorun ne olabilir ve itiraz olarak desteğe atarsam geri dönüş alabilirmiyim. teşekkürler..
önceden hiç bir şekilde hile indirmedim acaba vpn i 3. part yazılım olarak algılayıp mı ban attı ?Hileyi daha önceden yüklediysen eğer bilgisayarına 3. parti yazılım olarak algılayıp ban atmış olabilir. Vac banlar kalkmaz itiraz etmen hiç bir şeyi değiştirmeyecektir bu arada .
Bilemiyorum fakat vac ban yediysen bilgisayarında bulunan bir yazılım yüzünden yemişsindir. Overwatch ban yeseydin farklı olurdu. Skin changer tarzı bir şey kullanıyorsan ondan da kaynaklı olabilir.önceden hiç bir şekilde hile indirmedim acaba vpn yi 3. part yazılım olarak algılayıp mı ban attı ?
rus kardeşlerimiz o pc lerinin başına geçip 30 sv den sonra bizi öyle sürekli hile falan diye repliyorlar cs de evet sen söylüyorsan doğrudur deyip banlıyor başıma geldi bıraktım geri dönüş te bana hilE kUllANdığınız tEsPiT edilmiştir aksi söz konusu değildir vb şeyler deyip geçiştiriyorlarcsgo oynarken maçın ortasında oyundan atıp süresiz banlandığımı söyledi oyun fakat hile veya benzeri hiç bir sey kullanmamıştım sorun ne olabilir ve itiraz olarak desteğe atarsam geri dönüş alabilirmiyim. teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?