özelliklere bakarsan uzaktan yakından alakası yokNiye bu sabah herkes bu hileye kitlendi memoryhackers'in mi bu hile diye vs vs ?
Anlamadım birisi daha mh hilesi mi diye sordu şimdi de birisi sordu neden bu kadar takıldılar anlamadımözelliklere bakarsan uzaktan yakından alakası yok
h1lemi h1le ok o zaman mh dır kafasında oldukları içinAnlamadım birisi daha mh hilesi mi diye sordu şimdi de birisi sordu neden bu kadar takıldılar anlamadım![]()
knk cs go da skinli bıçak kullansam banlanırmıyım senceHile kullanacaksan legit sekilde kullanacan yoksa ban yersin
sorunu düzelttim yardımın için teşekkür ederim.O zaman sorun hilede. Başka bir hile indirebilirsin veya para ile satın alabilirsin
Önemli Değilsorunu düzelttim yardımın için teşekkür ederim.
ücretsiz kullanma dediHem hileye para mı verilir burada kral gibi memoryhackers varken![]()
yardımın ıcın sagol baska sıteden hıle alıncamı banlıyor yanlıs anlamadım dımıatom premimum yada ezglobal
bence git aimware al
Admin çok ilgileniyor hataları falan filan fixliyor.
Mesela Hesabın Çalındı Hwid falan onaylanması lazım.
ama aimware alıpta pişman olup spirt hack alırsan aimwareden hardware yersin.
(Polak) Yani admin açmıyor. banını.
Videodaki kişi soylemiyor galiba hilesini o yuzden sordum free mi diye1.cisi bu mh hilesi değil 2. olarak da şahsen ben free hileye güvenip gerçek hesabım ile oynamam hile paralıdır %95 tabi her paralı hilede güzel diye bişey yok muhtemelen fazla pahalı değildir.
Post automatically merged:
knk cs go da skinli bıçak kullansam banlanırmıyım sence
knkam shıft ve num 0 a basman lazım ınsert o oluyorztn bende Num 0 tuşu insert olarak geçiyor defalarca denedim
arkadas atomdan ban yemiş ban yediriyor gerçektenezglobal ve atom kötü hile bence
aimware yada fatality en iyisi