CSGO hile ile item düşürsem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bişey sorucam ücretsiz csgo da hileyle kassam skin düşürüp onu steama satabilirmiyim ve hilenin ban yeme riski yüzde kaç yada belli etmessen ban yermiyim ?

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
kasarak işe yarar skin üşme ihtimali binde bir bile değil haftada bir item düşüyor zaten onda da 0.03 tl lik şeyler geliyor bana

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Ablacım her yoruma aynı şeyi yazmışsın her hilenin sonu bandır.
Hile kullanımından sonra bıraksan bile şans eseri ya kurtulur ya da kurtulamazsın zaten düşecek eşyada max 3 kuruştur yeni kasa çıkarsa 5-10(TL) fiyatları olabiliyor ancak csgo piyasası ölü durumda elite build 5-6(TL) yazıyordu kimbilir ne kadar olmuştur.

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Zamanında dragon lore medusa felan düşüyordu şimdi çok nadir düşer düşersede ama 1-2 tl lik itemlerde düşebiliyor bana free hesapta 1 tl item civarı item düştü

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bana kalırsa kasadan ne çıkacağı server tarafından belirleniyordur . Zamanında çok geçmedi tabi aylar önce birisi steam de açık bulup tf2 yanılmıyorsam anahtarlarını 8k ya çoğaltmıştı sonra valve'a söylemiş gerisini bilmiyorum ama sadece açık bulursan birşeyler yapabilirsin bence ciddi hacker olman lazım bunu yapabilende tek kendi kullanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...