Csgo hile kullanmasak ama bilgisayarda yüklü olsa vac yermiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
uzun süredir aklıma takılan bir konu şimdiden teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yersin 22lvl steam hesabım banlandı kullanmadıgım halde vac yedım steamın dalgasımı ne varmıs

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bir flash a hile yi atıyorsunuz daha sonra oyuna girerken flash ı takıp hileyi çalıştırınız, inject olduktan sonra flash ı pc den çıkartınız ve oyunu oynayınız. Bu şekilde Vac yeme oranınızı düşürebilirsiniz. Sorunuzun cevabı ise ben kullanmasanız bile pc nizde hile bulundurmanızı önermiyorum çünkü hile pc de durabilmesi için defenderi kapatmak gerekli.

Kalbimiz Kırıldı Kalbimiz
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
steamin bi vac koruması var bilgisayarı tarayıp öyle giriyor eğer bulursa hileyi hileyi 1 kere bile açmasan vac yersin

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
yersin ama valve şuan mal olduğu için pek yemessin gibi hangi hile olduğuna bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
If you don't want to delete your cheat, then add it to your exemption. That way your defender will ignore that folder.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tavsiye etmiyorum aga valorant vs oynuyorsan oda sıkıntı çıkarır en mantıklısı enjecti flasha atıp enj ettikten sonra çıkarmak

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi hileyi usb sürücüye atıp inject ettikten sonra çıkarmak en temiz işlemdir. Ayrıca VAC da yersin. Ben bilgisayarıma bir kez bile CS:GO hilesi yüklemedim başka oyunun hilesi vardı ondan VAC yedim.

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hilenin ayrı bir diskte olması ban yeme ihtimalinizi düşürür fakat pcnizde durması da ban yiyeceğiniz anlamına gelmez

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bilgisayarında hile var diye ban yemezsin. Eğer hileyi o hesapta aktifleştirirsen yeme şansın var.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yiyorsun aynı şekilde ben de bu şekilde bir hesabımı banlattım. Allahtan ana hesabım değildi.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bir flash a hile yi atıyorsunuz daha sonra oyuna girerken flash ı takıp hileyi çalıştırınız, inject olduktan sonra flash ı pc den çıkartınız ve oyunu oynayınız. Bu şekilde Vac yeme oranınızı düşürebilirsiniz. Sorunuzun cevabı ise ben kullanmasanız bile pc nizde hile bulundurmanızı önermiyorum çünkü hile pc de durabilmesi için defenderi kapatmak gerekli.
sByte hilesini kullanırken windows defender açık olsa da kullanılabiliyor defender uyarı, silme vs. yapmıyor.
Post automatically merged:

yemezsin diye biliyorum ama her ihtimale karşı silebilirsin veya usbye atabilirsin arkadaşların dediği gibi.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kullanmadığın sürece hiçbir hileden ban yemezsin.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben böyle durumlarda antivirüs taraması yapıp öyle giriyorum oyuna

Üye
5 HİZMET YILI

Üye
5 HİZMET YILI
uzun süredir aklıma takılan bir konu şimdiden teşekkür ederim

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Csyi tam bilmiyorum ama lolden örnek verirsek eğer 2 hesap kullanırsın A hesabında kullanırsın B hesabında kullanmazsın hile yüklüdür pcde ban dalgasında A hesabın ban yer B hesabın devam eder cs ile aynı sistem mi bilmiyorum ama dikkat et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...