30 Haz 2023 #1 Denver00 D Uzman Üye Katılım 29 Nis 2023 Mesajlar 173 Tepki puanı 8 Ödüller 1 Yaş 23 3 HİZMET YILI ve config indirdim otomatik yapılmış hile ayarlarını kullanıyorum.
Çözüm lordtaco 30 Haz 2023 Denver00' Alıntı: ve config indirdim otomatik yapılmış hile ayarlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hilenin arayüzünden Aimbot kısmına girip değiştirebilirsin, indirdiğin configde başka bir tuşa atanmış olabilir.
Denver00' Alıntı: ve config indirdim otomatik yapılmış hile ayarlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hilenin arayüzünden Aimbot kısmına girip değiştirebilirsin, indirdiğin configde başka bir tuşa atanmış olabilir.
30 Haz 2023 #2 lordtaco assembly so hard please help me Donator Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 1,467 Çözümler 346 Tepki puanı 248 Ödüller 14 9 HİZMET YILI Denver00' Alıntı: ve config indirdim otomatik yapılmış hile ayarlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hilenin arayüzünden Aimbot kısmına girip değiştirebilirsin, indirdiğin configde başka bir tuşa atanmış olabilir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Denver00' Alıntı: ve config indirdim otomatik yapılmış hile ayarlarını kullanıyorum. Genişletmek için tıklayın ... Hilenin arayüzünden Aimbot kısmına girip değiştirebilirsin, indirdiğin configde başka bir tuşa atanmış olabilir.
30 Haz 2023 #3 kankanettr1 SxNy Süper Üye Katılım 8 Mar 2017 Mesajlar 1,331 Çözümler 10 Tepki puanı 125 Ödüller 9 Yaş 31 9 HİZMET YILI Aimbot tuşunu v tuşu olarak atanmış aim botta tuş atamasını değiştirip sorunu ortadan kaldirabilirsin Oyla 0 Olumsuz oyla
Aimbot tuşunu v tuşu olarak atanmış aim botta tuş atamasını değiştirip sorunu ortadan kaldirabilirsin