Çözüldü Csgo hileleri çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba ben bir suredir pubg mobile da kullaniyorum memoryhackers i gayetde memnunum fakat csgo da calisiyor demesine ragmen hack calismiyor. yardimci olabilecek olan var mi? hep yaptigim gibi hack i acip oyuna giriyorum fakat birsey olmuyor

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
belki normal üyeler kullanamıyodur reset at
simdi orada normal uyeler icinde bolum var altinda da vip bolumu ama usttekilerde calismiyor. tam olarak pubg mobile da actigim yolu izliyorum. sen biliyor musun nasil aciliyor yada oyuna girince aktif hale gelmesi icin yapmam gereken bisey var mi?

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaslar merhaba ben bir suredir pubg mobile da kullaniyorum memoryhackers i gayetde memnunum fakat csgo da calisiyor demesine ragmen hack calismiyor. yardimci olabilecek olan var mi? hep yaptigim gibi hack i acip oyuna giriyorum fakat birsey olmuyor
3 tane csgo hilesi var hangisini kullanıyorsun ?

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Normalde çalışması lazım ama arkadaşlar deneyen bildirirse arkadaşa iyi olur.

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evet. Ayrıca memoryui ni ss atar mısın hileyi açıp oyuna girdikten sonra
sbvyte olan calisti insert e bastim oyunda menu acildi ama default ayarinda hic bisey goremiyorum biraz kurcalayinca adamlari gordum gibi bazen gosteriyor duvar arkasini bazen gostermiyor gibi. aimbot da da bildiginiz bir ayar var mi ne yapsam ise yaramadi. baya karisik menusu bir oneriniz var mi orada neyi nasil ayarlamam gerektigini nerden bakabilirim?

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
hile açılmıştır belki menuyu açamıyorsundur oyuna girdikten sonra instert tuşuna bas

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
hile açılmıştır belki menuyu açamıyorsundur oyuna girdikten sonra instert tuşuna bas
menuyu actim oyunun icinde goruyorum menuyu fakat menuden tam olarak nasil bir ayarlama yapilmasi gerekiyor onu cozemedim baya kurcaladim ama aim kismi ozellikle hala iyi durmuyor bildiginiz iyi bir ayar var mi? paylasir misiniz

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sbvyte olan calisti insert e bastim oyunda menu acildi ama default ayarinda hic bisey goremiyorum biraz kurcalayinca adamlari gordum gibi bazen gosteriyor duvar arkasini bazen gostermiyor gibi. aimbot da da bildiginiz bir ayar var mi ne yapsam ise yaramadi. baya karisik menusu bir oneriniz var mi orada neyi nasil ayarlamam gerektigini nerden bakabilirim?
config indirmen lazım yaz çıkar onu hile dosyasına atarsan hilen hazır olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...