Uzman Üye
Gelicek mi?
AynenŞu Eski Menü Gelse Ne Güzel Olur Ya Bu Experimental Leş Gibi Eski Hileye Bide SkinChanger Ekleyip Verseler Tadından Yenmez
Dikkat Et Vac yiyebilirsin ben hileyi -insecure modda kullanıom şimdilikCsgo Hack Ana Menüde tik var ama sonra çalışmıyor diyo basit eglenceye girdigimizde hemen atıyor rekabetçi girdigimizde atıyor
FORUMDA HİLE LOG U TEMİZLEME VAR GÖZ ATArkadaşlar bir sorum olacak size ben hile açtım ezfrags hilesi 2. gün ban yedim owerwatch şimdi temiz bi sayfa açayım dedim 14 yıllık steam hesabım vardı onu kullanıyorum az önce bi maç attık sanki aim lock oldu aniden kitlendi gibi tek temiz main hesabım hile kalıntıları mı oluyor acaba sildim exe falan bir şeyi kalmadı ama mutlaka bir problem çıkaracak başıma lütfen rica ediyorum yardımcı olur musunuz ?
Eğer zorlanmam dersen en temizi format atmak. Ama aim lock oldu gibi falan biraz garip geldi hileyi sen açmadıgın surece nasıl isleyebilir ki ? Neyse oldu diyelim bence en temizi format madem temiz bir sayfa açtınMerhaba tekrardan baktım fakat bulamadım log temizleme gibi bir şey ?