CSGO hilesi gelicek mi yeniden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şu Eski Menü Gelse Ne Güzel Olur Ya Bu Experimental Leş Gibi Eski Hileye Bide SkinChanger Ekleyip Verseler Tadından Yenmez

Banlı Üye
Ödüller
5
Sosyal
9 HİZMET YILI
Csgo Hack Ana Menüde tik var ama sonra çalışmıyor diyo basit eglenceye girdigimizde hemen atıyor rekabetçi girdigimizde atıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sorum olacak size ben hile açtım ezfrags hilesi 2. gün ban yedim owerwatch şimdi temiz bi sayfa açayım dedim 14 yıllık steam hesabım vardı onu kullanıyorum az önce bi maç attık sanki aim lock oldu aniden kitlendi gibi tek temiz main hesabım hile kalıntıları mı oluyor acaba sildim exe falan bir şeyi kalmadı ama mutlaka bir problem çıkaracak başıma lütfen rica ediyorum yardımcı olur musunuz ?

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sorum olacak size ben hile açtım ezfrags hilesi 2. gün ban yedim owerwatch şimdi temiz bi sayfa açayım dedim 14 yıllık steam hesabım vardı onu kullanıyorum az önce bi maç attık sanki aim lock oldu aniden kitlendi gibi tek temiz main hesabım hile kalıntıları mı oluyor acaba sildim exe falan bir şeyi kalmadı ama mutlaka bir problem çıkaracak başıma lütfen rica ediyorum yardımcı olur musunuz ?
FORUMDA HİLE LOG U TEMİZLEME VAR GÖZ AT

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba tekrardan baktım fakat bulamadım log temizleme gibi bir şey ?
Eğer zorlanmam dersen en temizi format atmak. Ama aim lock oldu gibi falan biraz garip geldi hileyi sen açmadıgın surece nasıl isleyebilir ki ? Neyse oldu diyelim bence en temizi format madem temiz bir sayfa açtın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...