CSGO level boost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
cs go hileleri affetmiyor arkadaşlar anında banned 100 yıl ban yedi hesabım :D

Üye
6 HİZMET YILI
just play that is not hard play = lvl always

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kendin Eglence modunda kasarsin bence bosa parani verme

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo'da çok fazla hile var. Bu sitenin hilesini indirdim. Normal oynadım info falan verdim takıma. Ayak sesi almadan hareket etmedim falan. Ban yedim bu olay 5-6 ay önce yaşandı. Acaba yine açsam ban yer miyim? Oyunda da çok fazla hile var insanın açası da geliyor. Bypass la mı kullanmam gerekir yeniden kullanmaya başlasam. Konuyu baltaladıysam herkesten özür diliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biraz zor hileli kasılıyor çoğu diye biliyorum bir tandııgım aldığı gibi hile açmadan ban yemişti

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar csgo'da çok fazla hile var. Bu sitenin hilesini indirdim. Normal oynadım info falan verdim takıma. Ayak sesi almadan hareket etmedim falan. Ban yedim bu olay 5-6 ay önce yaşandı. Acaba yine açsam ban yer miyim? Oyunda da çok fazla hile var insanın açası da geliyor. Bypass la mı kullanmam gerekir yeniden kullanmaya başlasam. Konuyu baltaladıysam herkesten özür diliyorum.

Dostum ben başka bir siteden kullanıyorum ve 1 aydır kullanıyorum sürekli hala ban yemedim ve o kadar da rapor yedim hala overwatch ban yada vac ban yemedim. Taktiği ise adamı görsen bile duvarın arkasında olduğun görmemezlikten gel ve öl adamların gittiği yöne değil tersine git ve takım arkadaşın ölünce o bölgeye git legedit kullan aimlock kullanma. Triger var fazla belli etmeden kullan hep kafaya değil vucuda sık nadir olasılıkla kafaya sık. Ve adamın nerde olduğunu biliyorsan gördüysen o seni görmediyse saklan ve ses kasıyormuş gibi yap.

HeardQuarterTR
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum ben başka bir siteden kullanıyorum ve 1 aydır kullanıyorum sürekli hala ban yemedim ve o kadar da rapor yedim hala overwatch ban yada vac ban yemedim. Taktiği ise adamı görsen bile duvarın arkasında olduğun görmemezlikten gel ve öl adamların gittiği yöne değil tersine git ve takım arkadaşın ölünce o bölgeye git legedit kullan aimlock kullanma. Triger var fazla belli etmeden kullan hep kafaya değil vucuda sık nadir olasılıkla kafaya sık. Ve adamın nerde olduğunu biliyorsan gördüysen o seni görmediyse saklan ve ses kasıyormuş gibi yap.
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Sorun kullanımda değil kimse ayıkmıyor zaten. Merak ettiğim bir süre daha sonra otomatik ban atıyor mu bu sitenin hilesi?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Seni para karşılığı boostlayacak bir site olduğunu düşünmüyorum. Adamlar zaten 21 level yapıp satıyor ve hesabını kimse ile paylaşmanı önermem imkanın varsa direkt olarak 77 tlye alman ama hile kullanacaksan bir kaç tane hesap satış sitesi var ordan 10 15 levellik hesapları 30 40 tlye bulabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
hocam dırek preme al ugrasma bence

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bir zamanlar bir program vardi oto maç girip xp kasıyordu hala duruyormu bilmiyorum araştır derim

Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Unprime hesabın karşısına legit hile gelir zaten birde sen hile ile kasarsan 21e adam 2 hs yemesinde spini dayayacak kapınıza. Hile ile seviye kasmaya gerek yok çarşamba ve perşembe günleri gir kaybetsende birşey olmaz onun dısında da gunde 5 6 tane savaş oyunları vs oyna 21 olursun 1 ayda
Ha yada bir arkadaşın dediği gibi direk prime hesap al mesela ben oyle yaptım askerden geldikten sonra bilgisayar değiştirdim o zamandan beri herhangi bir hile veya başka birşey kullanmıyorum. Çünkü iyi bir monitor ve iyi bir fps senı wallhack yapıyor zaten

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Satın alma derim. Tekrardan hesapları geri alıyorlar. elinde avcunda bişey kalmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...