Onaylı Üye
cs go hileleri affetmiyor arkadaşlar anında banned 100 yıl ban yedi hesabım 
Kanka kabul ettimde ranked için bekleme sürem var bilgin olsunYolladım kabul edersin.
pm den atarmısınkardeşim ucuza csgo prime ranklı hesap satan siteler var nova 4 aldım 20 tlye
Arkadaşlar csgo'da çok fazla hile var. Bu sitenin hilesini indirdim. Normal oynadım info falan verdim takıma. Ayak sesi almadan hareket etmedim falan. Ban yedim bu olay 5-6 ay önce yaşandı. Acaba yine açsam ban yer miyim? Oyunda da çok fazla hile var insanın açası da geliyor. Bypass la mı kullanmam gerekir yeniden kullanmaya başlasam. Konuyu baltaladıysam herkesten özür diliyorum.
Cevabın için teşekkür ederim öncelikle. Sorun kullanımda değil kimse ayıkmıyor zaten. Merak ettiğim bir süre daha sonra otomatik ban atıyor mu bu sitenin hilesi?Dostum ben başka bir siteden kullanıyorum ve 1 aydır kullanıyorum sürekli hala ban yemedim ve o kadar da rapor yedim hala overwatch ban yada vac ban yemedim. Taktiği ise adamı görsen bile duvarın arkasında olduğun görmemezlikten gel ve öl adamların gittiği yöne değil tersine git ve takım arkadaşın ölünce o bölgeye git legedit kullan aimlock kullanma. Triger var fazla belli etmeden kullan hep kafaya değil vucuda sık nadir olasılıkla kafaya sık. Ve adamın nerde olduğunu biliyorsan gördüysen o seni görmediyse saklan ve ses kasıyormuş gibi yap.