CsGo Level

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar csgoda lemim ama hesap prime olmadığı için acayip hile geliyo Level kasmanın hizli bi yolu felan var mo varsa yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
prime değilsen kökle hileyi dibine kadar eğlen : D

Üye
8 HİZMET YILI
Dostum bol bol ölüm maçı gir ve girdiğin ölüm maçlarında fazla oyuncu öldürmeye dikkat bu sayede yakın zamanda prime olabilirsin

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
prime değilsen kökle hileyi dibine kadar eğlen : D
Kankam hesap lem prime yapıp satsam paranın belini kırarım hile açmasını bende biliyom bana Level kasma bugı felan lazım
Post automatically merged:

Dostum bol bol ölüm maçı gir ve girdiğin ölüm maçlarında fazla oyuncu öldürmeye dikkat bu sayede yakın zamanda prime olabilirsin
Kanka denedim çok az veriyor imkansız öyle çıkmak rekde girmek istemiyorum elo çok düşüyo hilelerden

Ayn kanka bu işim bi bugunu felan bulmam lazım

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çarşambaları xp günü ozaman atabildiğin kadar yoldaş mm falan atmaya çalış sonraki günlerde tehlikeli bölge ölüm maçı silah yarışı gir iyi günler .

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Haftalık xp bonusların da rank etkilemeyen maplere girerseniz biraz da olsa hızlı kasarsınız

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tek bir çözümün oynadığını yaratın.

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çarşambaları xp günü ozaman atabildiğin kadar yoldaş mm falan atmaya çalış sonraki günlerde tehlikeli bölge ölüm maçı silah yarışı gir iyi günler .
Her zaman çarşamba mı oluyor

Haftalık xp bonusların da rank etkilemeyen maplere girerseniz biraz da olsa hızlı kasarsınız
Biri çarşamba yazmış ama hep çarşamba mi oluyor?

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende senin gibi 0 dan açıp para vermeden 28 level yaptım hesabımı 21 levelde prime oldum sana tavsiyem şu olur çarşamba günleri bonux tp veriyor 2 gün sürmüyor istersen 2 saatte de bitirebilirsin 11.000 alma hakkın var ondan sonra bonus tp bitiyor oda seni 2 level atlatıyor sonra kısıtlanmıx tp ye kadar kas kısıtlanmış tp olunca her rekabetçi maçta win alınca 84 tp veriyor öyle kasamazsın çarşambayı beklemen lazım yine ama kesinlikle uçan gözcü falan gir rekabetçi ve yoldaş sakın oynama 21 level olana kadar ban yersin uçan gözcüde hileyi kökle hiç bir şey olmaz

JibiJi
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bende senin gibi 0 dan açıp para vermeden 28 level yaptım hesabımı 21 levelde prime oldum sana tavsiyem şu olur çarşamba günleri bonux tp veriyor 2 gün sürmüyor istersen 2 saatte de bitirebilirsin 11.000 alma hakkın var ondan sonra bonus tp bitiyor oda seni 2 level atlatıyor sonra kısıtlanmıx tp ye kadar kas kısıtlanmış tp olunca her rekabetçi maçta win alınca 84 tp veriyor öyle kasamazsın çarşambayı beklemen lazım yine ama kesinlikle uçan gözcü falan gir rekabetçi ve yoldaş sakın oynama 21 level olana kadar ban yersin uçan gözcüde hileyi kökle hiç bir şey olmaz
Kankam hile sıkıntı çıkarmaz mi fazla raporlanmak felan elo düşürür bide ban yeme riski felan artar sıkıntı çıkmasın

Kankam hile sıkıntı çıkarmaz mi fazla raporlanmak felan elo düşürür bide ban yeme riski felan artar sıkıntı çıkmasın
Hesap lem çünkü boşa gitsin istemiyorum emekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...