JibiJi
Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar csgoda lemim ama hesap prime olmadığı için acayip hile geliyo Level kasmanın hizli bi yolu felan var mo varsa yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur
Kankam hesap lem prime yapıp satsam paranın belini kırarım hile açmasını bende biliyom bana Level kasma bugı felan lazımprime değilsen kökle hileyi dibine kadar eğlen : D
Kanka denedim çok az veriyor imkansız öyle çıkmak rekde girmek istemiyorum elo çok düşüyo hilelerdenDostum bol bol ölüm maçı gir ve girdiğin ölüm maçlarında fazla oyuncu öldürmeye dikkat bu sayede yakın zamanda prime olabilirsin
Ayn kanka bu işim bi bugunu felan bulmam lazımişin zor valla
Her zaman çarşamba mı oluyorçarşambaları xp günü ozaman atabildiğin kadar yoldaş mm falan atmaya çalış sonraki günlerde tehlikeli bölge ölüm maçı silah yarışı gir iyi günler .
Biri çarşamba yazmış ama hep çarşamba mi oluyor?Haftalık xp bonusların da rank etkilemeyen maplere girerseniz biraz da olsa hızlı kasarsınız
sadece 24 tl verip alman lazım kardeşim yoksa kurtulamazsınMerhaba arkadaşlar csgoda lemim ama hesap prime olmadığı için acayip hile geliyo Level kasmanın hizli bi yolu felan var mo varsa yardımcı olabilecek biri varsa çok iyi olur
ama hile çok geliyor orda dahazırlık mapleri girebilirsin
Her hafta çarşamba 03:00 da başlıyor bonus ve 2 gün sürüyorHer zaman çarşamba mı oluyor
Post automatically merged:
Biri çarşamba yazmış ama hep çarşamba mi oluyor?
Keşke 24 olsa artık 77sadece 24 tl verip alman lazım kardeşim yoksa kurtulamazsın
Gece 3 mü salıyı çarşambaya bağlayanHer hafta çarşamba 03:00 da başlıyor bonus ve 2 gün sürüyor
Evet 03:00 deKeşke 24 olsa artık 77
Post automatically merged:
Gece 3 mü salıyı çarşambaya bağlayan
Tamamdır teşekkürler peki hangi mod en fazla verir pekiEvet 03:00 de
Özelden link atıyorum dostumTamamdır teşekkürler peki hangi mod en fazla verir peki
Kankam hile sıkıntı çıkarmaz mi fazla raporlanmak felan elo düşürür bide ban yeme riski felan artar sıkıntı çıkmasınbende senin gibi 0 dan açıp para vermeden 28 level yaptım hesabımı 21 levelde prime oldum sana tavsiyem şu olur çarşamba günleri bonux tp veriyor 2 gün sürmüyor istersen 2 saatte de bitirebilirsin 11.000 alma hakkın var ondan sonra bonus tp bitiyor oda seni 2 level atlatıyor sonra kısıtlanmıx tp ye kadar kas kısıtlanmış tp olunca her rekabetçi maçta win alınca 84 tp veriyor öyle kasamazsın çarşambayı beklemen lazım yine ama kesinlikle uçan gözcü falan gir rekabetçi ve yoldaş sakın oynama 21 level olana kadar ban yersin uçan gözcüde hileyi kökle hiç bir şey olmaz
Hesap lem çünkü boşa gitsin istemiyorum emeklerKankam hile sıkıntı çıkarmaz mi fazla raporlanmak felan elo düşürür bide ban yeme riski felan artar sıkıntı çıkmasın