Bende supreme çıtkım1 yıl legit oyandım hile ismi vermeyim, master guardiana çıktım
Benim arkadaşıma bi ara steam ip ban atmıştı çocuk hangi hesapla girerse girsin ban yiyodu modemi resleyip denediğinde girdiği hesaplar ban yemeyi bırakmıştı.bazı hileler fixlenince bazen 1 maç atınca banlanıyorsun bazen girmeden lobide. fakat yeni güncel hilelerde ban yeme riski cok olmuyor %50 oranında memoryhacker hileside ban yeme oradnı aynı o şekildedildedir yani 50 oran belli etmeden yani kısaca sadece wallhack oynayarak devam edebilirsin ve wallhack inide sınırlı oynatadını çıkarmak istiyorsan hepsini aç 2,3 elde ban yersin fakat ! eğer serverler arası girersen ban yemen azalır nedne dersen oradakiler anlamayabilir o yüzden ben hile açarkensürekli serverler arası oynardım eğer sende hemen kolayca ban yemek istemiyorsan serverler arası oynayabilirsin teşekkürler.
Bilmiyordum cs grubu var bizim orayada ss olarak attım çok teşekkürlerVac ban ile overwatch ban bunların arasındaki farkı şudur
Vac banın yemenin benim bildiğim bir kaç sebebi var birincisi
oyunu csgo ya dll inject etmektir diğeri ise hilenin fix yemesidir
bunlar size vac ban yedirir ama bazı hileler steam açmadan inject edildiği için
bunların geneli paralı hiledir vac ban yemezsin ama overwatch ban yersin
overwatch ban ise müfettişler tarafından yapılır yani rekabetçi veya yoldaşta
fazla report yerseniz overwatch düşersiniz 10 tane müfettiş sizi izler ve genelde yüksek
oranda ban yersiniz peki overwatch ban yemek istemiyorsanız hileyi elinizden geldiği kadar
belli etmemeniz gerekir legit oynamalısınız
Bilmeyen arkadaşlarımız olabilir diye anlattım umarım işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?