Vac Ban ile Overwatch Ban nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Forumda defalarca kez anlattıgımız ama hala "hile vac atıyor ban yedim hile fix" diyen arkadaşlar bakın Vac ban Oyunun antı hile yazılımıdır bu sizin oyununuzu tarar eğerki koruması zayıf bir hile oldugunda onu tespit eder ve size macin ortasında vac ban atar bu hilenin zayıf olmasında kaynaklıdır.

Overwatch(ow) : Ban ise sizin oyundaki hileyi belli edip etmemenizle alakalıdır dünyanın en kaliteli iyi hilesinide alsanız belli ettiğiniz zaman işte duvarı izlerseniz aimbot fovunu abartırsanız kilitlenebilir aimbot kullanırsanız adamlar sizi reportlar ve overwatch'a düşmenize neden olur. ordada sizin o macinizi yüksek rütbeli oyuncular izler eğerki belli etmişseniz orda karar bildirirler ve overwatch bani yersiniz artık yorumlarda vac yedim falan demeyin biz neden yemedik kardeşim ? 2 aydır kullanıyoruz sbyte vip lütfen artık su konu kapansın herkes bilinçlensin.

Son düzenleme:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Vac ban ile OW banı çok karıştılan şeydi.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
True primeli hesap 2 haftadır oynuyorum belli etmiyorum kimse hile demiyor overwatchada düşmüyorum rank aldığımda usta muhafız oalrak başladım

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Öğrendiğimiz iyi oldu soran arkadaş oluyordu cevaplarım artık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...