CSGO Vac Ban Dalgası Uyarısı! Ve bir takım şeyler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
! DIKKAT !

Şu anda CSGO VAC dalgası yaklaşmakta. Bu dalga VACNET üzerinden gelen bir overwatch dalgası. Hile kullanıyorsanız full legit (wallsız, aimsiz vb.) kullanmanız tavsiye edilir.
Eğer bir hileniz var ise ve detectlenmedi ise bu sizin korumanızdan değil dalganın VAC.NET dalgası olduğundan dolayıdır.

VACNET, bu dalgada sadece MM (Matchmaking yani Rekabetçi) modunu etkilemekte (daha doğrusu overwatch olan modları).

YANİ BU DURUMDA HİLENİN GÜVENLİĞİ DEĞİL SİZİN OYNAYIŞ ŞEKLİNİZ ÖNEMLİDİR.

Herkese İyi Oyunlar Dilerim...

NOT: Hazırlamış olduğumuz CROSSAIM çalışmaları ben OverWatch ban yediğim için durdurulmuştur. Sizlere testini yapamadığım / yapmadığım hileyle oynatamam. Ben bir süre direk artık yokum yani konulara ve csgo hile konusunda da yardımcı olamicam. Unutmayın, burdan forumdaki csgo hile yapanlara sesleniyorum. 2 özellik ekleyip bırakmayın ben kendi yaptığım hilelerde ağır güvenlik önlemleri ve tonlarca, sayfalarca özellik ekleyip insanların isteklerini dinliyordum. Görüyorum alınan üzerine alınsın çoğunuz hazır kodalrı alıp birleştiriyosunuz veya hazır projelerin adını değiştiriyosunuz. Sorunlar çıkınca da çözemiyorsunuz. Yapmayın, bakın emek verilince ne güzel şeyler çıkıyor (konunun aşağısında özellikler var her versiyon için):
https://memoryhackers.org/konular/corecheat-csgo-lsremake-external.77585/

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Harbi ha forumda ayni özellikli 5 tane rename hile var xd
Post automatically merged:

Harbi ha forumda ayni özellikli 5 tane rename hile var xd

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben her daim legit oynuyorum ama karşı taraf'ı her zaman Rage açmaya zorluyorum ki açıyorlar

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kral harbiden kimseyi kötülediğimden değilde senin cs hilen hariç kullandığım tüm hilelerde ban yedim seninki nasıl bi hileyse attırmadı ban eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...