Csgo oynarken kendimi çok zorluyorum (yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere açtığımı düşünüyorum ,csgo oynarken aim alırken veya crosshair'i oyuncunun üzerine getirirken , spray atarken elimi sıkıyorum daha doğrusu kolumu zorluyorum ilginçdir ki bunu istemsiz yapıyorum ve artık nasıl çözebilceğimi bilmiyorum. Bu şekilde kolum çok çabuk yoruluyor bu sorunu yaşayan veya yardımcı olabilecek arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum şu şekilde kol ile değil bilek ile yönlendirmen gerekiyor . bileğini kullan zaten 3 gün sonra bileğinde sol tarafında sararma görürüsen artık oluyorsun demektir :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Oyunu 1-2 haftalık bırakmanı öneririm çünkü kendini bu kadar kasıyorsan hiçbir anlamı yok oynamanın . Rahatlamaya bak ve aim traning yap oyuna girdiğinde . Odaklanmaya çalış . Bende odaklanamama oluyordu örneğin adam karşıma tam çıkıcakken sebepsizce haritaya veya başka yere bakıyordum . Sana önerim biraz oyundan uzak kalıp tekrar oynamaya başladığında aim traning yapıp kendini kasmamaya çalışman .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bir oyun olduğunu düşünerek ve kaybeceğin tek şeyin zaman,zamandanda bol bir şeyin olmadığını unutmuyarak oynamanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
oyunu bu kadar ciddiye alma arkadaşlarınla muhabbet ederek oynarsan biraz daha rahat ve iyi oynarsın ne de olsa esporcu filan değiliz :D rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...