Csgo Rekabetçi Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Csgo 21 level olmak için kaç xp gerekiyor ve ortalama 1 rekabetçi maçtan kaç xp geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tam sayısını bilmesem de tonlarca maç atman lazım, eğer 21'e kasacaksan rekabetçiden kasma

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çarşamba günleri rekabetçiye önem verirsen daha iyi olur o gün haftalık xp geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
değişiyor maçta iyi oynarsan haftalık xp fazla geliyor bi de mesela 2 3 arasındaki xp ile 20 21 arasında fazla fark yok

LEFTSPACEX。。。
Onaylı Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eğlence maçlarında daha çok xp kasmak kolay onları dene.

Üye
8 HİZMET YILI
baya bir maç lazım ilk leveler çok kolay ama sonra cidden baya xp istiyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
rekabetçi başına aldıgın xp bir yerde stabilleşiyor ve 20 30 dakika ortalamaya göre xp yetersiz kalıyor eğer prime'a kasma gibi bir amacın var ise rekabetçi üzerinden değil de eğlence modları üzerinden (dm,gunrace)
kasman daha mantıklı olur haftalık xplerde yoldaş yada rekabetçi atabilirsin fazla xp veriyor dm vs kasmak istemezsende yoldaş oynayabilirsin rekabetçi süre=xp dengesinde bir yerden sonra çok yetersiz kalıyor

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xp ile çok zor para ver bence ben öyle yapmıştım dayanamadım ama pahalı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum sana
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
göstereyim kullandım ama rank falan düşük olacak haberin olsun 2 hesaptan bunu açıp aynı lobiye sokarak afk bırakabilirsin bundan hızlı kasma yöntemi yoktur pcm kötü açamam 2 tane diye düşünme pencereler küçük olduğundan başlatma seçeneğine -low -novid -nosound yazdığından drop girmiyor zaten minik ekranlar bundan hızlısı da yoktur anca parayla vardır ^^

Üye
9 HİZMET YILI
eğer hızlı level kasmak istiyorsan ölüm maçı önerim olucaktır kanka

Ankara
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
eğlence bölümünde fazla yıldız kazanarak daha çabuk 21 level olabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
1: Rekabetçi – Dakika başı 8.6 XP
XP Hesabı: Kazanılan Raunt x 30
Ortalama XP: 390
Ortalama Süre: 45 dk

Rekabetçi moddaki oyunlar yaklaşık 45 dakika sürüyor. Bu modda alacağımız XP, takımımızın kazandığı raunt sayısına bağlı olarak hesaplanıyor. Bunun için bireysel performansınız kötüyse ve iyi bir takımla oynuyorsanız rekabetçi modda tecrübelenmek sizin için avantajlı olabilir. Bu moddaki haftalık bonusu da unutmamak lazım.

2: Yıkım – Dakika başı 8 XP
XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 120
Ortalama Süre: 15 dk

Yıkım modu fazla oynanmasa da en çok XP veren modlardan bir tanesi. Bireysel performansınıza güveniyorsanız bu modda seri seri maç atmanız CS:GO level kasma için yararınıza olacaktır.

3: Silah yarışı – Dakika başı 7.5 XP
XP Hesabı: Skorunuz x 1.5
Ortalama XP: 45
Ortalama Süre: 6 dk

Silah yarışı modunda rekabetçi modunun aksine aldığınız skor tamamen kişisel performansınız üzerine kurulu. Ortalama altı dakika içinde biten bu oyun modunda dakika başı aşağı yukarı 7.5 XP kazanabiliyorsunuz. Kişisel performansınızla bu değeri aşağı veya yukarı çekmeniz mümkün.

4: Ölüm maçı – Dakika başı 6 XP
XP Hesabı: Skorunuz x 0.2
Ortalama XP: 60
Oyun Süresi: 10 dk

Ölüm maçı modunda kazandığınız XP kişisel performansınıza göre değişmekte. Bunun için kendinize güveniyorsanız, ortalamadan daha yüksek bir skor yapacağınıza inanıyorsanız ölüm maçı oynamanız da sizin için faydalı olabilir.

5: Basit eğlence – Dakika başı 4 XP
XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 80
Ortalama Süre: 20 dk

internette bunu buldum burdan sana en mantıklısı hangisi geliyorsa onu oyna ama sabırlı olman lazım ben de 21 lvl kastım hilelerden dolayı iflahım s***lmişti

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis baya zaman harcaman lazım kolay değil çünkü

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
İlk maçlarında fazla XP alıyorsun fakat eğer fazla maç atarsan azaltılmış XP alıyorsun o yüzden istesen de istemsen de en az 1 ay ile 3 ay arasında 21 levele ulaşabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...