Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güven faktörünün düşük olması senin maç bulmanı zorlaştırıyor. Peki dersen güven faktörüme nereden bakabilirim? Şu anda oyun içerisinde bunu anlamanın bir kaç yolu var ancak kesin şekilde "Şu kadar düşük" diyemeyiz. Aşağıda belirtiyorum nasıl anlayabileceğini:
Oyuncu arama kısmında 20'den az kişi göstermesi. Eğer 20 kişi gösteriyorsa faktörün Yeşildir.
Eğer bir maça girememe cezası aldıysan üstteki yazının arka planı Kırmızı, Sarı ve Yeşil olarak 3'e ayrılır. Burada Kırmızı en düşük, sarı ortalama yeşil ise en yüksek olur. Buradan da anlayabilirsin.
Bunun dışında ben pek bir şekilde bilmiyorum açıkçası. Buradan rahatça anlayabilirsin.
hesap seçkin değilse güven faktörü düşükse rankı çok yüksekse çok tercih edilmeyen mapleri tercih edilirse uzun sürede bulur map dışında diğer kısımlarda bahsettiğim durumlar var ise seçkin yap hesabı veya diğerleri ise hesp değiştir