CSGO Report'dan dolayı susturma gidermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yaklaşık 3-4 aydır, oyuna girmiyorum çok legit olmayacak şekilde hile ile oynuyordum, çok rapor yediğimden susturma gelmişti ve karşıya sürekli hile vs. geliyordu uzun süredir girmiyorum güven faktörü vs. düzelmişmidir dostlar? başlamak istiyorum fakat ne legit oynayan var ne başka, prime hesapta bile çatur çutur belli ediyorlar hileyi o yüzden boşa indirmek istemiyorum düzelir mi? sizce veya düzeliyor mu?

Üye
5 HİZMET YILI
Şuan csyi oynuyorum Globalim daha önce hile kullandım fakat şuan kullandıgım hesapta hiç hile açmadım 5 kişi oynuyoruz takımdaki kimse hile kullanmıyor. Sanırım güven faktörümüz yüksek diye hiç hile gelmiyor genelde kazanıyoruz. Bildiğim bir olaya göre overwatch yaparsan güven faktörü artıyordu deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şuan csyi oynuyorum Globalim daha önce hile kullandım fakat şuan kullandıgım hesapta hiç hile açmadım 5 kişi oynuyoruz takımdaki kimse hile kullanmıyor. Sanırım güven faktörümüz yüksek diye hiç hile gelmiyor genelde kazanıyoruz. Bildiğim bir olaya göre overwatch yaparsan güven faktörü artıyordu deneyebilirsin.
Yapıyorum bro owerwatch falanda, sürekli mevlana falan geliyor, artık sığırlarla uğraşmak istemiyorum, benim istediğim uzun süredir hesaba girmiyorum yüksek ihtimalle 2-3 Rusa sövdüm diye hesap flame'den sustur yedi ve çok sayıda report yediğim için güven faktörü düştü 2-3 aydır yokum düzelmişmidir azda olsa rank falan silinmiştir sonuçta?

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk küfür yüzünden olabilir bende 2 gun once yemistim

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
OW yapman falan işe yaramaz 30-40 maç girip report yememen lazım susturulma kalkması için

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
OW yapman falan işe yaramaz 30-40 maç girip report yememen lazım susturulma kalkması için
Bro sorun şu susturlu olduğum için hilesiz oynuyorum, şuanda geri döndüm bir vuruş atsam iyi veya kötü hile diye ağlamaya başlıyorlar ve karşıya direk hile geliyor, ne kadar belli etmemeye çalışsada eleman acayip belli. Ve birde 5 pre hile girsek işe yararmı?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyun oynaman gerekli dostum

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Bro sorun şu susturlu olduğum için hilesiz oynuyorum, şuanda geri döndüm bir vuruş atsam iyi veya kötü hile diye ağlamaya başlıyorlar ve karşıya direk hile geliyor, ne kadar belli etmemeye çalışsada eleman acayip belli. Ve birde 5 pre hile girsek işe yararmı?
5 pre girersen karşına takım gelir takımla girenlerde hile oluyor genelde tek gir seri seri oyna bitir maçları sonuncu ol hep bırak rank düşsün

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
knk güven faktörün yükselmez beklemek ile ama bazı sitelerden 5 tl ye 10tlye bir övgü botu satın alırsan bu güven faktörünü yükseltir karşınada daha az hileci gelir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Güven faktörü senin elinde gidip övgü isteyebilirsin girdiğin adamlardan ve reportsuz bitirmeye çalış genellikle can düşür yani legit oynucaksan tekrar ow yap yakalamaya çalış hileci artar tekrardan ve faktörü yüksek insanlar bulursan daha iyi olur

Oh And Theres a Woman
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
OW yapıp güven faktörünü arttırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
30-40 maç meselesi değil takım arkadaşlarından övgü iste bir 50 kişiye yakın

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
knk düzelmez bende de oldu düzelmedi mail atman lazım

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Güven faktorü ile alakalı kankam

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
banada öyle oluyor sürekli hile geliyor bir türlü kurtulamadım

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güven faktörün ne kadar yüksek olursa o kadar fazla hileciyle karşılaşmazsın daha huzur oyun ortamı sağlar sana

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bence hic indirme herkes aimbot direk kafa kıtlıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...