CSGO Report'dan dolayı susturma gidermi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Лучше свой кусок чем чужой пирог
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Övgü botu öneren arkadaşlar var, işe yaramıyor övgü botları. Bekleyerek güvenlik faktörün asla yükselmez. Oyun oynayıp report yememeye bak ow geldikçe ow yap. Umarım biran önce düzeltirsin.

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
dostum ben çözümü faceitte buldum yani csgo offical sunucuları cidden berbat hilenin önüne geçemiyorlar benim steam levelim 48 hesaba ortalama 1k para atmışımdır csgoda 500 saatim vardı üstüne 50 övgüm ama yok işlemiyor her maç hile kendi takımım bile hile denk geliyordu yani aşırı berbat bir halde faceite geçtim herkes hakkıyla oynuyor öneriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
benım eckın hesabım hıle acmama ramen guven faktoru dustu ne yapsam yukseltemedım sonrasında vac ban yedım ne yapsam duzelmedı.sanmıyorum duzelıcenı

Clash Of Clans Professional Player
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
knk güven faktörün yükselmez beklemek ile ama bazı sitelerden 5 tl ye 10tlye bir övgü botu satın alırsan bu güven faktörünü yükseltir karşınada daha az hileci gelir
öyle birşey yok valve övgü botlarını fixledi yıllar önce. Artık eskisi gibi işe yaramıyor hatta zararı var övgü botu yaptığın için reportluyorlar seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...