Seçkin Üye
Yapıyorum bro owerwatch falanda, sürekli mevlana falan geliyor, artık sığırlarla uğraşmak istemiyorum, benim istediğim uzun süredir hesaba girmiyorum yüksek ihtimalle 2-3 Rusa sövdüm diye hesap flame'den sustur yedi ve çok sayıda report yediğim için güven faktörü düştü 2-3 aydır yokum düzelmişmidir azda olsa rank falan silinmiştir sonuçta?Şuan csyi oynuyorum Globalim daha önce hile kullandım fakat şuan kullandıgım hesapta hiç hile açmadım 5 kişi oynuyoruz takımdaki kimse hile kullanmıyor. Sanırım güven faktörümüz yüksek diye hiç hile gelmiyor genelde kazanıyoruz. Bildiğim bir olaya göre overwatch yaparsan güven faktörü artıyordu deneyebilirsin.
Bro sorun şu susturlu olduğum için hilesiz oynuyorum, şuanda geri döndüm bir vuruş atsam iyi veya kötü hile diye ağlamaya başlıyorlar ve karşıya direk hile geliyor, ne kadar belli etmemeye çalışsada eleman acayip belli. Ve birde 5 pre hile girsek işe yararmı?OW yapman falan işe yaramaz 30-40 maç girip report yememen lazım susturulma kalkması için
5 pre girersen karşına takım gelir takımla girenlerde hile oluyor genelde tek gir seri seri oyna bitir maçları sonuncu ol hep bırak rank düşsünBro sorun şu susturlu olduğum için hilesiz oynuyorum, şuanda geri döndüm bir vuruş atsam iyi veya kötü hile diye ağlamaya başlıyorlar ve karşıya direk hile geliyor, ne kadar belli etmemeye çalışsada eleman acayip belli. Ve birde 5 pre hile girsek işe yararmı?
O nası oluyoTarihi ileri alarak yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?