- Konuyu başlatan
Onaylı Üye
Okudugum yorumlar arasında sadece skin c. kullanan da vardı.overwatch banı yiyip de onu vac ban zanneden arkadaşlardır belki de
Okudugum yorumlar arasında sadece skin c. kullanan da vardı.overwatch banı yiyip de onu vac ban zanneden arkadaşlardır belki de
tm foruma vac atan hile koymuşlarAAaa şey acaba paylaştığım postu dikkatlice okudun mu ? Ne bileym böyle boş konuşuyorsun da ? Son yorumlardan bahsediyorum ? bi kontrol et belki anlarsın ama belki işte.Bence tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
Moruk bileydm senin gibi cahil bir insana cevap yazmazdm. Neyse haklısın brotm foruma vac atan hile koymuşlar![]()
izin verirlerse paylaşırım oto ınjeckt sıstemı ıleValla biz allah deriz de izin verirlerse denetlenip paylaşabilir belki bir yetkili ilgilenirse süper olur
ne zaman yedn ve direk vac mı yedinhacım hile çalışıyor ama ban atıyor vac yedim ben bir süre kullandım legit dim düşük lerde kullandım
Dostum posttaki yorumları okuyup yorum yaparsanız sevinirim.detected olsa hileyi hack centerde
ay falan oldu sonra girmedim 1 ayne zaman yedn ve direk vac mı yedin
2 ay kullandım 1 ay girmedim girmedikten sonra steam den vac yedmne zaman yedn ve direk vac mı yedin
Direk vac mı yoksa owervac mı yazar orda.ay falan oldu sonra girmedim 1 ay
2 ay kullandım 1 ay girmedim girmedikten sonra steam den vac yedm
VAC verdiDirek vac mı yoksa owervac mı yazar orda.
Günde kaç oyun attın ?VAC verdi
Uzun zamandır böyle bir boş yorum görmedim. İnjec denen birşey var belki bilmezsin. Olay belli edip etmemen değil. Tespit edildiğin an direk olarak vac yiyorsun belli etmeden neden yiyesin ki diye birşey yok olamazHer hile ban yedirir öncelikle onu söyleyeyim. Ve Overwatcha düşersen belli etmişsen yersin belli etmeden legit oynarsan neden yiyesinki ^- ^
Dostum öyle bir hile olduğunu duymadım bile csgoyu bırakalı 1 yıl filan oldu. Ve her hile ban yedirir diye biliyorum zaten koruması overwatchı korumuyor diyede biliyorumUzun zamandır böyle bir boş yorum görmedim. İnjec denen birşey var belki bilmezsin. Olay belli edip etmemen değil. Tespit edildiğin an direk olarak vac yiyorsun belli etmeden neden yiyesin ki diye birşey yok olamaz![]()